![]() |
#21 |
Reputacja: 17
|
![]()
Zgadzam się z Dianą, jeśli idzie o "diagnozę" The Sims 4. Te grafiki poglądowe są dla mnie nie do przyjęcia. Już niecałe 11 lat temu, w dniu premiery TS4, przeżyłem szok, gdy wyszło na jaw, jak bardzo dziecinna jest cała grafika w grze. Nie łagodzi tego nawet rozwinięty tryb "stwórz sima"... To już nie jest mój świat. Z powyższych zapowiedzi wynika, że wszystko, co ma szansę pojawić się w najbliższym czasie (latach), będzie równie lub jeszcze bardziej dziecinne. Nie chcę być nieuprzejmy i chcę podkreślić, że nie krytykuję wielbicieli The Sims 4. Po prostu mnie to już nie bawi. Pozostanę wierny - podobnie do poprzedniczki - The Sims 2 i The Sims 3, okazjonalnie powracając do czwórki, tak jak ma to teraz miejsce - raz na rok, raz na dwa lata. Wracając do wątku, to życzyłbym sobie, choć to oczywiście jedynie pomysł rzucony w świat, żeby twórcy wzięli kiedyś pod uwagę udoskonalenie i rozwinięcie projektu, jakim jest/było The Sims Średniowiecze. Wiem, że to gra sprzed 14 lat (minie w marcu, jeśli dobrze kojarzę)... Mam do niej wielki sentyment i chętnie kupiłbym podobny tytuł. Oczywiście nie należy w kółko powielać tego samego, więc sama gra mogłaby być osadzona także w dawnych czasach, ale zwyczajnie w innej epoce.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|