![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
CIEMNA GWIAZDA odc. 23
..."Aneta Nowak nie powróci do dzielnicy SB" -To skandal-krzynęła-Ja nic takiego nie mówiłam. CD brzmiał: "...Słynna gwiazda oświadczyła, że już nie powróci do dzielnicy SB z powodu choroby. Powiedziała, że wyzdrowieje dopiero za 10 lat, a potem nie będzie chciała wracać. Zapowiedziała, że nie bęedzie udzielać wywiadów, rozdawać autografów i nie chce nawet widzieć swoich fanów...." Aneta zadzwoniła do głównego radaktora. -Słucham? -Ten artykuł to bzdury! -Jaki artykuł? -"Aneta Nowak nie powróci do dzielnicy SB" . -Nasz zaufany pracownik powiedział, że wywiad o tym mówił. -Niech pan mi przeczyta ten wywiad. -Jak się pani czuje? Źle. -Powiedziałam Dobrze!!!!!!!!! -Co pani jest? Cięzko choruję. Wrócę do zdrowia dopiero za 10 lat. -Tak nie było!!!!!! -A jak? -Zapytał co pani jest? A ja na to, że to przez... Wyślę panu meailem! Następnego dnia Aneta wysłała meaila: "Wywiad przebiegał następująco: REDAKTOR:Jak się pani czuje?-zapytał JA ![]() R ![]() J ![]() R:Jaka firma? I czy może pani dokładniej? J ![]() R:Więc panią szantażowali. J:Nie! R:Sama pani powiedziała. Chcę złożyć na tego redaktora skargę i niech pan natychmiast napisze w gazecie prawdę!!" Dostała odpowiedz: A. Ufam redaktorowi, ale prawdę ostatecznie możemy zamieścić. B. Nie spełnię pani warunków. C. Redaktor dostanie nauczkę, a prawda nie ujawni się. D. Oczywiście, wyrzucę redaktora i napiszę w jutrzejszym wydaniu prawdę. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|