Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 04.09.2004, 10:33   #11
Cocaine
Guest

Domyślnie

Sydney, sydney, sydney dawaj....................co dalej z Angel?
Hmm........opowiadanko niezle, tylko czemu i na co ona musi czekać misiąc?
odc .7
- Kathy?? - po raz ósmy powtarzał maciek pod drzwiami łazienki. W końcu barkiem wuwarzył drzwi.
- Kathy........- szpenął i wziął ją na ręce. Z jej ust sączyła się strużka krwi. W toalecie było jej mnóstwo. Maciek położył ją na wersalce. Kathy była dalej nieprzytomna. Minęły trzy godziny. Kathy dalej wylewała z siebie krew. Maciek wziął ją do samochodu i zawiózł na pogotowie.
- Przebiła przełyk palcem. Musiała wiele wymiotować bo jest przeżarty kwasem. - Odparł lekarz.
- Czy ona się obudzi? - zapytał Maciek.
- Tak. Ale dopiero za kilka dni. - odrzekł lekarz. Maciek poczekał aż Kathy zoperują przełyk i pojechał do domu. Poszedł na pogrzeb Ewy. Wieczorem coś go tknęło żeby zobaczyć co tam w komórce. Na ekranie świecił napis: "SMS Ewunia". Co oznaczało że dostał SMS od Ewy. Spojrzał na datę. Przedwczoraj o.....14:58 czyli minutę przed śmiercią. Znano czas śmierci ale nie wiedziano kto dokonał morderstwa. Maciek przeczytał wiadomość.:
"Kathy wydaje mi się podejrzana. Jeżeli umrę to będzie jej wina." Głosiły czarne literki. I nagle wszystko zaqczeło się składać w całość. Przeszukał dokładnie jej walizkę, aż znalazł pamiętnik dziewczyny. Nie było tam nic o zakupach i morderstwie. Zrezygnowany pojechał do szpitala. Uprzedził agencję że dziewczyna jest chora i kolejnego dnia pojechał do przytomnej już Kathy.
_h,m.....nie widziałaś jak zabijali Ewę?? - zapytał.
- Pamiętam jak przez mgle....ona poszla do przymierzalni, ja coś oglądałam....i chyba ktoś ją tam udusił i zamordował...............- odparła słabym głosem Kathy.
- Chodź, masz wypis. - Powiedział Maciek.
- WYPIS?? zapytała Kathy.
- Tak. - odparł maciek.
- To idę. Papa, mam pokaz.- po kilku godzinach Maciek dostał SMS-a.
"Kochanie, jadę do Paryża na sesję!! PAkuj moje i swoje manatki!". Maciek osunął się na poodłogę........
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 50 (0 użytkownik(ów) i 50 gości)

Zasady Postowania