![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
DWIE GWIAZDY odc. 18
... Róża sięgnęła po komórkę i zadzwoniła do Johna. -Przyjeżdzaj tu głupku natychmiast!!!-krzyknęła zdenerwowana. Przyjechał. -Co jest? -Diana powiedziała Alina.. -I co z tego? -Wysil ten swój rozum! Ona chce żeby dziecko tak miało na imię -Nie podoba mi się to imię.. -Tak ma na imię jej ulubiona postać z książki. Z "Balladyny". Czytała ją z 20 razy. -I...? -TO IMIĘ JEST ŁADNE!!!!!!!!! -Dobrze... -John...-szepnęła Diana. Jej mąż rzucił się do niej. Ta znów zasnęła -! Trzeba było lekarzom wpierw powiedzieć!-Róża rzuciła się do pokoju lekarzy -Powiedziala Alina..? Trzeba ją obudzić. Pewnie zapadła w śpiączkę.-mówił lekarz -Trzeba ściągnąć dobrego lekarza-powiedział po zbadaniu Diany-Im szybciej tym lepiej. Minął dzień. "Dobry lekarz", jeden z najlepszych przyjechał. -Śpiączka -stwierdził -To i my wiemy-jęknął lekarz -Wiem co jej może pomóc-szepnął coś Johnowi. Wszyscy, oprócz niego wyszli. John otworzył dzwi i powiedział: -nie pomogło. -WIEM!-krzyknęła Róża, starsza od swej siostry i bardziej pomysłowa... Co wymyśliła Róża? Czy pomoże? Zobaczycie, gdyż CDN. Ostatnio edytowane przez Zong : 03.10.2004 - 21:03 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|