![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Zgoda, Karo! Tutaj bardzo żadko ktokowiek zagląda. o wiele popularnieszym tematem jest TS2 i Offtopic... Ale ja tu będę bardzo długo zaglądać! Wybieram... A
![]() ![]() DWIE GWOAZDY odc. 23 -John?! Jak mogłeś?-słychać było z telenoweli- Ożeniłeś się ze mną tylko dla pieniędzy! I zdradzasz mnie z Emanuele!!! -Diano.. Nie płacz... -Jak mogę nie płakać!!-wydusiła przez łzy Diana -Moze.. Słyszałaś. Może on też ożenił sie z toba dla pieniędzy? I zdradza cię z Emanuele? -JAKĄ EMANUELE?? Nie znam żadnrj Emanuele..!! -Uspokój się! Żartowałam! -Diano..!-dziewczyny usłyszały stanowczy głos Anne -TAk, proszę pani? -Oglądałaś TVP1? Pzred chwilą, w czasie "Mody na sukces"? -Czekałyśmy na film. A co, pani ogląda te bzdury?-powiedziała drwiaco -TO NIE SĄ BZDURY! A teraz przejdzmy do rzeczy. przyjechałaś tu jako sprzątaczka. Uwiodłaś mojego syna, masz z nim dziecko, i teraz on.. NIE ŻYJE! -Jest szansa, że zyje-wtrąciła Róża -Nie uwiodłam go! To on się we mnie zakochał! A pani ma jeszcze 9 dzieci,a ja jestem już wdową z dzieckiem!! MŁODĄ WDOWĄ! TO JEST PONIŻENIE! -Gorsze jest być panną z dzieckiem-szepnęła Róża -Diano, Różo. Pokój będzie miał PIERWOTNĄ formę. Tak jak na początku, będziem mały. Damy dawne meble. Nic nie bedzie dla dziecka... -ALE TO PANI WNUCZKA ORAZ CÓRKA PANI SYNA! -... znów będziecie tylko sprzątaczkami. Będziecie zarabiać 150$, miesięcznie, jedna. I nie chcę słyszeć słów sprzeciwu.-wyszła. Diana...: I TERAZ WYBIERZ KARO_KARO! A. rozpłakała sie. B. powiedziała:koniec życia.-i wzięła się za sprzatanie C. powiedziała, jakby nigdy nic: Siadaj Rózo zaraz film się zacznie... Ostatnio edytowane przez Zong : 07.10.2004 - 14:15 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|