![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Przykro jej, że Zuzia wyzdrowiała??? Na to stawiam
![]() DWIE GWIAZDY odc. 31 ...- Kocham ją. W końcu to moja córeczka i ja ją zabiorę! -Przestań synku. Nie warto się dla nich poświęcać. -MAmo! Ty jej nie kochasz! Ona jest moją córką! Oddałbym za nią życie! Nie chcę cię znać! Nie nawidze cię! Idziemy stąd! Wynajmiemy coś lepszego! -Ależ synku, tak nie można... *** Wynajęli wielką wilę... Można powiedzieć, że kupili. -Idziemy do SB? -Dobrze.-jak dojechali usiedli na ławeczce (Diana z Alinką na środku) i zaczęli czytać GRSC. -Cały poświęcony nam... -"The funny sisters przeżyły wstrząs... John Bean zniknął, Anne wyrzekła się wnuczki..." SKĄD ONE TO WIEDZĄ??? Diano! -Prosili mnie o wywiad. Udzieliłam im go, a ja nie umiem kłamać... Powiedziałam wszystko! -A czemu do mnie nie przyszli? -NIE chcieliśmy pani przeszkadzać w pracy. C zy udzielą nam państwo wywiadu. -Tak...-powiedziała cała trójka -Czy Alina przeżywała jakieś choroby? -Tylko w 1 miesiącu życia... -Czy zamierzacie wrócić do SB? -Tak. My powrócimy jako "funny sisters", a John będzie pisał scenariusze do naszych filmów. -Jak się ukłąda państwo życie osobiste? -Z Anne Bean kiepsko, ale między nami-super! -Jaki film zamierzają państwo kręcić? -Nie planujemy żadnego. ...: Jake pytanie zada reporter? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|