![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
DWIE GWIAZDY odc. 50
.. Uśmiechnęła się *** W dzień rocznicy ślubu. Dopiero teraz odbyło się rozdanie z niwyjaśnionych ( a może wyjaśnionych....) przyczyn. Oczywiście postali pierwsze i drugie miejsce. Godzinę później małżeństwo wybrało się do kawiarni. *** Przez najbliżeszy rok nie działo się nic ciekawego. Kręcony jest popularny serial, kilka filmów już na ekranach kin... Alinka coraz płynniej mówi. W dniu drugiej rocznicy ślubu małżeństwo wybrało się do kina. Podobno film był nudny. *** Dwa miesiące później. Dianie zaczyna rosnąć brzuch. -Jesteś w ciąży?-pyta Róża -Tak... -W piątym miesiącu? -Nie w drugim.. W kinie i w domu wieczorem... wiesz co.. -Wygląda jakbyś była w piątym. Twoje dziecko będzie duże, o ile nie będzie kilkoro dzieci.. Są na to szanse.. W końcu my byłyśmy trojaczkami. Kilka dni później wszyscy wybrali się do SB, tylko Klara ze swoim narzeczonym poszli na spacer. W tłumie Róża zauważa jakby swoją twarz. Gdy małżaństwo z dzieckiem chcą iść Róża szepce: -Tego już za wiele!..... Diana i John patrzą na siebie tak, jakby uważali ją za szaloną. Odjeżdzają. -Jesteś Edytą. Nie wyprzesz się tego. -Tak. To ja, Edyta. -Zabiłaś mamę! -To nie ja-płacze dziewczyna-Mam dowód!!... -Tak..? -Przez dwa lata żyłam tak, jakby mnie nie było. Byłam zdana na własną łaskę. Na dodatek.. Może powiem ci wszystko od początku. CDN. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|