![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Magi ta historyja jest "zabójcza".
![]() ![]() ![]() "Czarny Smok" od ? I co? - zapytała dziewczyna w rudych włosach. - Co? - Zapytała Angel. - NIe pamiętasz? - czego? - No jak flirtowałaś z tym przystojnaikiem! - ja? - Naja , nie wygłupiaj się! - NAJA? Jestm Angel! Wogóle.... kim ty jesteś??!!! - Wicki... wczoraj byłyśmy u Alena... i...... i zaprowadziłaś mnie do tego baru na rogu ... sama niewiem gdzie to było! I przedstawiłaś się jako Naja! - Muszę już iść mam coś do załatwienia! - Angel odeszął na środek... nocnego klubu? Co robi w nocnym klubie? Kim jest Wicki? To było okropne! NIc nie pamięta! Oprózc morderstwa... później zrobiło się ctak jakoś dziwnie i... i nagle siedzi w nocnym klubie z jaką dziewczyną!Wybiegła na ulicę... ale gdzie jest! Zaczęła biec wąską uliczką i nagle wszystko stało się tak jakby za mgłą. Doszłą do domu... niewiedziała jak. Mama nie zrobiła zdziwionej miny. Może Angel wmówiła jej coś innego? Zaczęła się obawiać. Co mogła zrobić? Usiadła na parapecie w swoim oknie. Zobaczyła Wicki. Wyjżała przez okno i krzyknęła - Spi****laj! NIe jestem Naja! - Wicki poszła w swoją stronę. Nagle Angel zaczęłą tracić świadomość. CDN I.. ijak? Kobzeń , wiem.... Ostatnio edytowane przez pinky : 29.10.2004 - 13:10 Powód: KOBZEŃ!!! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|