![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
wiec bądzcie wyrozumiali.
![]() Oto nasza mała bohaterka Dagmara(Dagma) ![]() A tu Dagma z Natką,Natalią jej siostra ich rodzice zgineli (rozbili sie)w samolocie gdy jechali do Stanów Zjednaczonych (USA)A Natka i Dagma mieszkają na aleji simowej 25/40. ![]() -Pip Pip!! Dagma usłyszała że przyjechał autobus do szkoły szybko pożegnała sie z Natką i pobiegła do autobusu i wsiadła. ![]() Natka pomyślała: -nie wiem czy znaleść sobie prace czy nie?? -z jednej strony dobrze bo moze spotkam chlopaka i bede miala wiecej pieniedzy,a z drugiej strony żle bo Dagma może zamknąć sie w sobie bo jest zamało ze mną i... -i co ja mam zrobić?? -raz kozia śmierć znajde pracę ale taką żebym mogła zawsze widzieć Dagme jak przychodzi ze szkoły. Natka poszukała w sieci i znalazła krzyknęła: -ooo jest udało sie od(Natka ma jush pracę) 4.00 do 14.00 a Dagma wraca o 15.00 no to super!!! ![]() Natka: -No to teraz musze się odświeżyć i jutro zaczynam! -------------------------------- Dobra jestem przygotowana na krytyke(wyswietlaja sie zdjecia,wiem ze to kluchy z olejem) Nie wiem kiedy nastepna czesc ale mnie nie poganiac: :tom: Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 19.11.2004 - 18:39 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|