![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przypomne ,że jest to moje pierwsze FOTOSTORY i nie zbesztajcie mnie za bardzo
![]() [CENTER]ZDRADA Goście powoli zbierali się na uroczystość. Siostra Glorii była jak zwykle pierwsza. ![]() Gloria Roberts tego dnia była bardzo bardzo szczęśliwa bo w końcu to był jej ślub. Była bardzo zakochana w Dawidzie Totti`m ,a sama myśl ,że to właśnie on poprosił ją o rękę była dla niej cudowna. Dawid był strasznym podrywaczem i mógł opleść sobie wokół palca każdą dziewczynę. ![]() Ojciec Dawida witał gości przy wejściu. Ludzi było sporo. Młoda para czekała już w kościele, a zaproszeni mieli się tam zjawić w komplecie. ![]() Wreszcie goście schodzili się do kościółka. Gloria patrzała w oczy swojemu przyszłemu mężowi i nie przeszkadzała jej nawet ta głupkowata peruka , którą Dawid założył na głowę. ![]() No to zaczynamy! Mama Glorii upiekła specjalny tort i z zachwytem podała go na stół ![]() Ojciec Glorii, który od początku jakoś nie przepadał za Dawidem wziął córkę na bok i prawił małe kazanie: -Córuś , chyba źle robisz że wyszłaś za DAwida. Moim zdaniem on nie zasługuje na ciebie. -Moim zdaniem , moim zdaniem, a kiedy będzie się liczyło moje zdanie? Kocham go i nic mi w tym nie przeszkodzi! Tak wogóle to Dawid pytał cie o zgodę a ty się zgodziłeś, miej pretensje do siebie! - Nie złość się Glorio ja tylko wyrażam swoją opinie - Dobrze, idziemy się bawić. ![]() Kilka miesięcy po ślubie: Ładnie, Dawid już zdradza Glorię!! Hm... Żonie powiedział że jest w pracy. Czy to nowy zawód? Siedzenie w jacuzzi z innymi kobietami?! ![]() Kolejna posunięcie Dawida: Jakże to możliwe.?! Przecież on ma żonę! Dlaczego całuje się z inną? ![]() Po powrocie Dawida z flirtów Gloria ma mu coś do powiedzenia: -Dawidku, zostaniesz tatą!! -Co? :[ -Nie cieszysz się kochanie? -hmm mialem na myśli że BARDZO SIE CIESZE kotku .hmmm ![]() Dwa dni później.Poprzedniego dnia Dawid nie poszedł do swoich kochanek żeby Gloria nie miała podejrzeń. Dopiero trzeciego dnia odwiedził Pati namówił na ranne biegi: -Wiesz co Misiu, Gloria jest w ciąży... -Trudna sprawa, rzuć ją przecież ja i reszta dziewczyn czyli Rozalia i Maria jesteśmy lepsze niż ta twoja Gloria. -Taak, łatwo powiedziec, rzuce ją to dostanie szału! Wtedy zagadani biegcze hamują a przed Dawidem stoi Gloria: -Kochanie co to ma znaczyć? -My sie z tą panią nie znamy, niee....my tylko biegamy... -Nie kłam kochanie powiedz swojej żonie że masz teraz mnie i moje koleżanki-odezwała się Pati -K..koniec z nami Dawid...Koniec!- krzyknęła Gloria i uciekła. ![]() Gloria nie poszła do domu.Nie poszła do matki. Poszła przed siebie . Szła tak po ulicy nie zważając na samochody i rozmawiała ze swoim brzuchem.Płakała.Nagle piiisk opon a pod kołami dziwnego kolorowego była już tylko plama krwi... To Gloria i bobas ... ![]() W kilka minut zjewił się tam taki dziwny nieudoskonalony bialawy ambulans i zabral zwloki cale rozjechane na nosze i zawiezli lekarze na sekcje. ![]() Cała rodzina ze smutkiem żegnała Glorie. Dawid nie zjawił się na pogrzebie... Widocznie miał ciekawsze zajęcia. :1smutny: ![]() ![]() nie no chyba jak na pierwszy raz to nieźle, piszcie jak wam sie podoba i czy chcecie moje dalsze historyjki a na pewno zrobie ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|