Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 09.12.2004, 17:40   #1
apes666
Guest

Domyślnie Zrzucanie pamieci wirtualnej - niebieskie okienko windowsa..

Zwracam się z prośbą o pomoc w zwiazku z grą Sims2. Otóż zakupiona w autoryzowanym sklepie gra zainstalowana na komputerze spełniającym wszystkie wymagania sprzętowe (Windows 2000, karta graficzna Nvidia Geforce FX 5700LE + pobrane sterowniki z nVidia.com. , AMD Athlon Processor, 523 769 KB RAM) odmawia współpracy. Problem polega na tym, że gdy wchodzę w jakąkolwiek "część" gry (samouczek, domy, okolice a zwłaszcza parcele i opcję tworzenia sima) po około dwóch minutach w zależności od ilości procesów (np gdy wjadę myszką na parcelę po wybraniu właściwych drzwi) wyskakuje mi blue screen - jego treści nie będę w całości przytaczać (bo chyba nie jest to konieczne) ale pod liczbami i cyframi pisze : "Rozpoczynanie zrzucania fizycznej pamięci". Bardzo proszę o wskazówki konieczne do prawidłowego funkcjonowania gry.
Z góry dziękuję za pomoc

- dokładnie tak napisałam do Maxisa :-)
Dodam jeszcze że wcześniej, prze zainstalowaniem sterowników, kiedy gra jeszcze nie działała (w readme pisze, że gra bez sterownikow może się nie uruchamiać) bodyshop działał. Teraz to nawet on nie działa, więc wogóle kanał.

Ostatnio edytowane przez apes666 : 09.12.2004 - 21:34
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania