Teraz moja kolej

Szukałam takiego tematu

Przy niekturych sytuacjach naprawdę poważnie się uśmiałam
Może moje historyjki nie są takie niezwykłe, ale może komuś humorek poprawią
Pierwsze zdarzenie miało miejsce (widziałam to już gdzieś... rainne to opisywała

) na początku mojego grania, więc byłam zafascynowana

Starszy braciszek Przemuś "odłożył" nie tak jak trzeba swoją młodszą siostrzyczkę Kornelię...
To są bardziej błędy gry (ale zabawne

)
Na kolejnych screen'ach widzimy małą Arleen trzymaną... troszku dziwnie

Arleen to dziecko obcego i jakiegoś Dziwaka, ale nie pamiętam którego... Arleen ma brata Aliena

O nim w dalszej części...
Teraz to się zacznie... Mały Alien zapoznał się z małą Elią... Postanowiłam, że będą ze sobą DO KOŃCA ŻYCIA xP (brutalnie

). Tak więc pograłam Alienem, żeby był dzieckiem... Poszłam sobie do parceli Elii, aby i ona była dzieckiem

Później wróciłam do Alienka i zaprosiłam Elię... Grałam troszku, ale mi się znudziło i wróciłam (POZOSTAWIAJĄC ELIĘ NA PARCELI ALIENA JAKO DZIECKO - BYŁA GOŚCIEM) do domku Elii

Zaczęło mi się dobrze grać i Elia (dokładnie Sara Rachela Elia

) z dziecka stała się nastolatką... Przywdziała piękne ciuszki mamine ( z okresu, kiedy mamusia nastolatką była

) i endo!! Myślę sobie... Alien nie nadąża!!! Za malutki jest do Elii... Więc wpadam na parcelę Alienka... A tu wieczór zapada... I po pozostawioną tam Rachelkę przychodzi tatuś (komunikat widziałam...). Ciekawa co z tą moją simką idę z ciekawości zobaczyć jak wygląda

A TU BACH!!!!!!!!!!!!! Mało z krzesła nie spadłam!!!!! LILIPUT!!! Zresztą, sami zobaczcie...
No i w tym momencie co byście sobie pomyśleli... xP
A tu kilka "przenikaczy" :wacko:
Koniec