![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Głupia młodsza siostra
Odcinek 1 Mam na imie: Talia Coulorsen (czytaj Talia Kalrsen) Mam 16 lat. Ubieram sie w bojówki, jeansy i T-shirty. Kolor włosów: Brązowy Kolor oczu: Zielony Lubie: Lody Waniliowe z polewą karmelwą, prebywać z przyjaciółmi, chodzić na dyskoteki, siedzieć na necie. Nie lubie: Niektórych osób, kalarepy, chamstwa, grubych rajtuz. Mój ulubiony kwiat to: Czarna róża Mam kolczyk/i: w pępku Mój ideał chłopaka to: Długie (do ramion) falowane czarne włosy, przejżyste niebieskie oczy i wytrenowane mięśnie. Mój ulubiony typ muzyki to: nu-metal, pop i disco Talia wypełniła ankiete i wrzuciła do pudełka z napisem "zostań modelką!". Niezbyt zadowolona młodsz siostra Talii, Lily burkneła: - Chodź na lody... Ile można na ciebie czekać - Lily masz 5 lat i sama chciałaś tu ze mną przyjść! - Ja chce na lodyyyyyyyy! - Dobrze! Już idziemy!-powiedziła z przekąsem Talia. Gdy doszła z siostrą do "MacFritcha" (czytaj MakFricza) Talia musiała przeczytać Lily wszystkie jakie są smaki lodów i polew... - Jakie chcesz? - Jedną kulke Tiramisu, jedną bajeczną i jedną jagodową. A polewe śmietankową. - Dobrze. To poprosimy to. - Płacisz 7$- gdy Talia zapłaciła i Lily wszystko zjadła, miały już iść do domu gdy... - Nie! Lily poczekaaaaaaj!- Lily pożygała Tali całe bojówki i bluze. Wkurzona na maxa Talia szrpneła Lily do wyjściatak mocno, że ta zaczeła płakć. Więc Talia wrzasneła na nią... - Uspokuj sie idiotko!!! - Dlaczego krzyczysz na to dziecko?- zapytał oburzony starszy pan. - Bo tak mi sie podoba!- krzykneła mu w twarz opluwając go niechcący. Talia kolejny raz szarpneła Lily i wyszły. Talia szła tak szybko, że Lily biegła płacząc. Gdy były już przy furtce zadzwonił telefon Talii. na wyświetlaczu pojawił sie nieznajomy numer. - Słucham?- zapytała wciąż zła Talia. Głucho- No słucham?- zapytała kolejny raz. Głucho-S*******aj!-wrzasneła i rozłączyłą sie. Wbiegła do domu wrzucjąc płaszcz do szafy. Talia pobiegła na góre do swojego pokoju przebrać sie. Po dziesięciu minutach usłyszała... - Chodź córciu musimy porozmawiać... CDN |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|