Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 28.12.2004, 13:43   #11
Magi
Guest

Domyślnie

Głupia młodsz siostra

Odcinek 3

Wstała i podeszła do drzwi z naklejonymi naklejkami Barbie, smerfami itp.. Zapukała i weszła.
- Czego chcesz?- zapytała wojowniczo Lily.
- Pogadać...
- Spadaj! - krzykneła i rzuciła w Talie klockiem.
- Pożałujesz tego smarkulo!
- Już to widze! Zobaczymy kto czego porzałuje!
- Zamknij sie małpo!- odkrzykneła Talia ze swojego pokoju i zamkneła drzwi na zamek. Zadzwoniła do Corn...
- Halo?
- No cze
- Hej...- odpowiedziała Corn delikatnym głosem.
- Może pójdziemy na dyskoteke?
- A Twoja mama ci pozwoli?
- Pytałam i powiedziała że moge iść. Teraz wszystko zależy od cebie...
- Poczekaj...- powiedziała Cornelia i po chwili już dalej rozmawiały- Ok, moge iść.
- No to przyjdziesz po mnie o 18:30?- zapytała Tali patrząc na zegarek. Była 14:32.
- Ok, pa.
- Pa!- powiedziała i odłożyła słuchwke. Talia poszła do łazienki. Cieszłyła sie że to jest jej łazienka i nikt nie może do niej wchodzić. "Kurde, zapomniałam przynieść olejków które kupiłam..." pomyślała Talia i zeszła na dół po nie. Gdy wróciła zastała w swoim pokoju Lily siedzącą na podłodze i jedzącą lody.
- Wypad z mojego pokoju!- wrzasneła Talia w****iona jak nigdy.
- Nieeeeee!- krzykneła Lily i mało co wylała by lody na dywan. Talia ostrożnie postawiła lody na biórku i wyciągneła Lily na korytarz.
- Oddawaj moje lody złodziejko!
- Tego już zawiele- powiedziała wściekła Talia i oblała Lily lodami. Mała zaczeła płakać, "No to nici z mojej dyskoteki..." pomyślała i czekała na mame. Nie pomyliła sie. Zadzwoniła do Corn ioznajmiła że...
- Nie moge iść na dyskoteke bo oblałam Lily lodami.
- Po co?
- Bo nazwała mnie złodziejką!
- A ukradłaś jej coś?
- Nie! Odstawiłam lody które jadła na biórko i ją wywaliłam na korytarz.
- A potem gdy ona nazwała cie złodziejką, oblałaś ją lodami.- dokończyła za nią Corny(Korni)- mogłaś sie opanować!
- Jak?!
- No... Nie ważne. Trudno. Pójde z Larą na dyskoteke.
- No to cześć!- powiedziała krzykliwym głosem Talia i pomyślała "Fajnie to teraz musze umyś Lily, i posprzątać podłoge! Świetnie!". Zabrała sie najpier do sprzątnięcia podłogi, bo mama i tata wyszli na jakiś bankiet.
- Miałąś mnie najpierw umyć!
- *****, zamknij sie bo cie utopie!- wrzasneła rzwścieczona talia i rzuciła w Lily szmatą, ta zaczeł oczywiście płakać. Talia w odglosach płaczu dochodzących z pokoju Lily, skończyła myć podłoge.
- Lily! Chodź musze ci umyć!
- Nieeeeeeeeeee! Nie chce!- krzykneła wojowniczo. Więc Talia podciągneła rękawy i wyciągneła Lily za noge z jej pokoju. Wsadziła ją siłą do wanny i umyła. Raz niechcący przetrzymała ją pod wodą. Wytarła i ubrała.
- Powinnaś sama sie już ubierać!
- Mama ci kazała mnie ubrać więc zrób to!- powiedziała z satysf/wakcją Lily. Potem Talia dała jej przesolone kanapki i zadzwonił dzwonek do drzwi...
CDN
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania