![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wydaje się, że są normalnie. Oni też takby sądzili, gdyby nie jeden szkopół - ich córka Inga. Inga jest bliźniaczą siostrą Olgi, jednak różni je jedna rzecz - kolor skóry. Olga była "normalna" jednak Inga była cała zielona! Rodzice nie mogli dojść skąd ich córka jest taka "inna". Matka Agata ukrywała pewną tajemnice - kiedy była w wieku córek porwało ją ufo. Powiedziała to dopiero gdy dziewczynki miały 13 lat, od tamtej pory Inga miała tylko jedno marzenie - być "normalna" Rodzina przeprowadziła się do Dziwnowa. W Dziwnowie simy są bardziej tolerancyjne - mają tu przyjaciół a Inga nawet znalazła chłopaka !
![]() ____________________________ *** __________________________________ ![]() -Wiesz co Olga? Chciałabym znać swoje pochodzenie, bo to nie możliwe abym ot, tak była zielona... - zwierzała się Inga Oldze - Może dowiemy się czegoś gdy następna osoba zostanie uprowadzona, przecież w Dziwnowie jest wiele porwań! - Ale nikt nie chce o nich mówić - zmarkotniała Inga - To niech porwą którąś z nas, będziemy ślęczały przed teleskopem godzinami! - Olga jak zwykle pełna nadzeji i odważna znalazła rozwiązanie - Ale czy to bezpieczne ?... - Inga nie martw się przecież mamę też to spotkało! - Spotkało i jaka się urodziłam? Nie chcę żeby to i Ciebie spot... Inga przerwała gdyż włączył się telewizor: "Wiadomość z ostatniej chwili !! Proszę simów na Simziemi rozbił się statek kosmiczny! Ostanie takie zdarzenie miało miejsce w latach 20 !! Kosmici zdążlyli się ewakuować zanim epika ratunkowa dotarła na miejsce... ![]() Zdarzenie miało miejsce w Dziwnowie na ulicy Kosmitów..." Inga dalej już nie słuchała, przez głowę przeleciały setki myśli; wkońcu ktoś taki jak JA! I nie będą się bali powiedzieć coś o miom pochodzeniu bo oni nie są porwani! ONI Z TAMTĄD POCHODZA! Inga tylko spojrzała na Olgę, która to odwzajemniła i powiedziała; Czy ty myślisz o tym co ja? - Jasne! Więc na co czekamy? Chodźmy ich szukać!! I zerwały się z miejsca ile sił i biegły w stronę lasku ![]() Skąd wiesz gdzie biec ? - tym razem Olga zwątpiła -Nie wiem, ja tylko przypuszczam gdzie oni mogą być!! - odrzekła pełna radości Inga. Zmachane w ciagu 5 minut dotarły na miejsce ... ![]() ... i zobaczyły; było ich dwóch. CDN jeśli Wam się spodoba, co otym sądziecie TO MOJE PIERWSZE FOTOSTORY!! Zdjęcia są kiepsie ale zapomniałam polepszyć jakości następne będą lepsze! Prowadzić dalej to fotostory? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|