![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem.. Sama się zastanawiałam czy dać to w uwagach do gry
czy w problemach,ale dałam tu. Mam pytanko... Czy wy też tak macie??: Moja nastolatka gdy była ejszcze dzieckiem dostawałą w szkole 5+,a gdy dorosła ma 3 i 2. Zazwyczaj 2 i grożą jej wywaleniem ze szkoły..Ale ja chce by odrabiała lekcje.. Gdy każe jej odrabiać(pisze 0%) to robi tą czynność 10 minut czyli na nasz czas to naprawdę niewiele. W dodatku nadal nie są te lekcje odrobione. No to prosze rodziców by jej pomogli. Ojciec nie chce,a matka siedzi z nią chwilke i idzie. Dodam,że ma 100/100 kontaktów z rodzicami,a rodzice i ona mają platynowy nastruj i wszystko na zielono. Zresztą mała od kąd jest nastolatką codziennie przynosi zadanie domowe i nie chce go odrabiać. Nawet nie chce pomóc ta czapka z żarówką. Już nie wiem co mam zrobić,bo za raz przyjdzie opieka społeczna. A no i chciałam jeszcze zauważyć iż rodzice tej dziewczyny mają w marzeniach by ich córka dostała się do szkoły prywatnej. Może wiecie czy jest jakiś sposób na to?? A i...ta mała simka ma w obawach jechać do szkoły. PS: Nie chce zakładać nowego tematu,więc: W tej samej rodzinie ludzie nei mogą psać,a szczególnie ta mała..Mimo,że gdy ma spanie na czerwono to kładzie sie i za chwile wstaje-tak jest ciągle.. U rodziców to samo.. Zresztą potem mi pisze,że się nie wysypia..?? Poza tym ojciec w tej rodzinie umarł mimo,że nei był chory,ani nie miał czerwonego na samym dole nastroju-tylko platynowy. Potem wróciły do domu matka i córka,a ja nadal nei mogłam wyłączyć gry.Musiałam resetnąć kompa.. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|