|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się te fotostory? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
46 | 82.14% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 17.86% |
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
"Biedna Lena... Bie... biedna Lena" pomyślałam i z płaczem rzuciłam się mamie w objęcia.
![]() - Co się stało, Eleanor? - spytała mama. - Maaamooo! Czemu ten świat staje się taki dziiiwnyyy?- zawyłam i otarłam łzy. - Kochanie, powiedz mi najpierw, dlaczego płaczesz?- spytała Diana i wzięła miskę z resztkami zupy Sidney. ![]() - Mamo, Lena jest... - Okropna? Przemiła? Zdradliwa? Fałszywa? - Niee! Ona jest... w... ciąży!- Mamie miska spadła na ziemię. Strzaskała się. - O - mój - Boże!- wyjąkała mama i przykryła usta dłonią. ![]() Poszłam do pokoju. Tam przebrałam się w swoje codzienne rzeczy. Zaczęłam czytać książkę - położyłam się na łóżku i wzięłam do rąk książkę "Pamiętnik księżniczki". ![]() - Eleanor, kochanie!- zawołała mama - Ja jadę do sklepu. Sidney jest u Lisy, a tata u psychologa. Zaopiekuj się.. - ...Chesterem? - dokończyłam. - Dokładnie. Ja lecę. Pa! "Matko, znów ta męka" pomyślałam i poszłam sprawdzić co się dzieje u malucha. ![]() Chester leżał sobie spokojnie, spał twardo.. ![]() A ja w takim razie poszłam sobie do salonu pooglądąć wiadomości. Babka zaczęłam nawijać o prezydencie, którego spotkano kupującego hot-doga w budce fast-foodowej. "A teraz opowiemy historię dziewczyny, którą policjanci znaleźli spiącą pod mostem. Ma 15 lat, jest Murzynką. Nazywa się... nie,.. tak, to Lena Lagis. Mówiła że matka wyrzuciła ją z domu za to, iż jest w ciąży." - AA! - krzyknęłam. - Tu mówią o Lenie!- ![]() W domu tak nagle pojawiło się coś podobnego do mgły. Jakiś dziwny zapach dochodził z góry. Zaczął pipać czujnik ognia. Chester zaczął płakać. " Co się dzieje?" spytałam sama siebie. Pobiegłam w stronę telefonu, ale przeszkodził mi jakiś zgrzyt w suficie, potem sypiący się tynk i kawałki drewna.. c.d.n |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|