Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba się wam moje fotostory ?
Jest najlepsze !!!! 13 16.88%
Bardzo dobre. Wyróżnia się spośród innych. 40 51.95%
Dobre. Takie jak wiele innych. 12 15.58%
Średnie. jest sporo błędów, jednak coś mnie ciekawi. 4 5.19%
Bardzo słabe. Coś jest, ale do kitu. 6 7.79%
Beznadziejne !!!! 2 2.60%
Głosujących: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 22.03.2005, 18:04   #1
Delicate
Guest

Domyślnie "Miłość Ponad Wszystko"

Mam nadzieję, że fs się spodoba. To jedziemy !!!!

Młoda szatynka stała przed „Szkołą Barbary Brighton”. Zastanawiała się czy wejść do środka. Co ją tam czeka ?
Po kilku minutach zdecydowała się na wejście do starego budynku.

W środku ujrzała kilka dam, które wyglądały na jej rówieśniczki. Powitała ją czarnowłosa dziewczyna.
- Czyżby Ashlee Johnson ?- zapytała.
- Tak, ja przyjechałam….- zaczęła ciemnowłosa piękność.
- To, będzie pani mogła wytłumaczyć mojej matce.
To mówiąc, panienka zaprowadziła Ash do obszernego salonu, w którym znajdowały się wszystkie uczennice pani Barbary.
- Witam moje dziecko !- zaczęła staruszka.- Opowiedz nam o sobie.
- Eeee… A więc jestem Ashlee Johnson – tancerka z Teksasu. Zdobyłam wiele nagród i tańczyłam w wielu znanych klubach.- to mówiąc dziewczyna szeroko się uśmiechnęła.
Po jednym z boków ogromnej sofy siedziała ona- Jess. Młoda niewiasta, zdobywczyni najlepszych nagród, chcąca ukryć swe zapadnięte powieki, katując swą czystą i gładką cerę tonami pudru. Spojrzała na nowicjuszkę. Co tu dużo mówić- była śliczna ! Zaciekawiła Jessicę, o nie to było coś znacznie więcej. Takiej bogini, takiego bóstwa nie spotykało się co dzień na ulicach. Zdrowe, długie włosy, piękne ubranie, schludna i zadbana, a do tego te latynoskie kształty. Takie dziewczyny nasza bohaterka najbardziej lubiała. Podeszła do nieznajomej.

- Witaj ! – odezwała się .
- Cześć ! – odpowiedziała – Jesteś ?
- Jessica Lamer, uczę się tutaj od dziesięciu lat.- o tak Jess wyraźnie podkreśliła ile w tej szkole przeżyła. Chciała wyrazić w ten sposób cały wysiłek, całą pracę, którą włożyła, aby osiągnąć to co ma.
- Ja zawsze tańczyłam na ulicy. Trzymałam z chłopakami, oni też traktowali mnie na równym poziomie. Dopero potem wyszłam na ludzi i zaczęłam dobrze zarabiać.
-No tak… - wybąkała Jess i odeszła. Czyżby tej pięknej istocie zależało tylko na kasie ? Czy ktoś tak niewinny i słodki może być również płytki ? Nowa koleżanka sprawiała właśnie takie wrażenie.
Tymczasem Ash przyjrzała się jej rozmówcy. „Kurcze, chyba nie najlepiej się zaprezentowałam. Ale ona mnie tak wkurzyła… Co z tego, że tyle się uczy ?! Liczą się kroki, ach…” –rozmyślała. Jej nowa znajoma wcale się nie podobała. Sportowa, bazarowa sukienka i upięte włosy, to nie było w jej stylu. Cóż… W rzeczywistości jej nie interesowały kobiety. Przecież ona ma chłopaka- Sebastiana. Mężczyznę, który był zwykłym kobieciarzem, ale przy tej ostatniej zatrzymał się na dużej. Kochał ją i nie wyobrażał sobie bez niej życia.

Zaczęło się ściemniać. Dziewczyny ubrały się już w piżamy i gotowe były oddać się rozkoszy snu. Jess chciała zaryzykować. Złapała Ash w salonie i starała się jej dotknąć. Jednak ta nie potraktowała tego, w sposób przekazu rówieśniczki.
-Co ty robisz ? Nie obmacuj mnie ty… -to mówiąc zadała jej cios prosto w brzuch. Nie takiej reakcji oczekiwała Jess. Jednak to co podniecało ją, czyli Ash było silniejsze. Gotowa była jej wszystko wyjaśnić i przebaczyć.

Następnego dnia Barbara zorganizowała ćwiczenia tańców towarzyskich. Co ucieszyło Jess, poprosiła ją aby zatańczyła z jej boginią. Tańczyły świetnie. Obie czuły, że nie ma co się obrażać za wczorajsze.
Potem podeszły do Linde i zaczęły tańczyć solo. Obie cieszyły się na myśl o tym, że mogły się bliżej poznać. Nie żałowały ani chwili tej znajomości. Jednak jedna z nich chciała więcej. O wiele więcej niż miała, choć i tak było to niewiele. Była to ta, która nosiła fioletową sukienkę, ta spokojniejsza, bez odrobiny szaleństwa, radości.

(To zdjęcie z jej domu, żeby pokazać jaka to ona byłą samotna itd.)
To ona zawsze musiała być tą najgorszą. Najbrzydsza z rodziny, najgorzej ubrana. Nie miała łatwo z matką- gwiazdą estrady, aktorką. Ta pani Brighton pomogła jej w trudnych chwilach i szkoliła , po odpłatnych zajęciach innych uczennic. To wszystko właśnie zawdzięczała jej, no i Linde, jej córce. Przez to wszystko, nie poznała też swojej miłości. Zawsze otoczona kobietami, przyzwyczaiła się do myśli, że może być inna. Że może kochać kobiety, że może z nimi być. Nikt o tym nie wiedział, bała się tego. Jednak gdy znajdowała się w otoczeniu pięknych niewiast nie radziła sobie. Chęć poczucia aksamitnej, ciemnej skóry lub nawilżonych pomadką ust były ważniejsze niż rozsądek. Kiedyś, poznała jedną, była taka jak ona. Nie dość, że spokojna i rozważna, to też lubiła dziewczyny. Chciała spróbować i z naszą bohaterką, ale ta zrozumiała, że to nie jest jej przeznaczenie.
Po długich ćwiczeniach, Jess chciała jeszcze potrenować. Założyła swój obcisły kostium i naciągnęła delikatne rajstopy. O dziwo, jej koleżanka postanowiła zrobić to co ona. Ta, bez żadnego wstydu zdjęła przepoconą bluzkę i zamieniła to na nowiutki dresik Nike. Cóż, to trzeba było przyznać, nawet jej ciało była cudowne. Nie zastanawiając się nad tym obie weszły na bieżnię i zaczęły biec.

Uśmiechnęły się do siebie i wyciskały z siebie tyle, że krople potu coraz szybciej spływały po zmęczonych twarzyczkach. Ashlee zwolniła. Była śpiąca, przecież w nocy nie mogła usnąć. Była podekscytowana niwym miejscem i nowymi znajomymi.
- Ej, ty może też sobie odpoczniesz ? – zapytała popijając wodę.
- Ja ? Och, pewnie że tak. Czekałam aż zapytasz. – odpowiedziała ciepło Jess.
- Taak ? Ciekawe, a skąd wiedziałaś, że to zrobię ?
Z ust rozmówczyni aż chciało się wyrwać: „Wiedziałam. Kochana, wyczułam to z twoich pięknych oczu”. Nie mogła się powstrzymać. Uznała, że jedynym wyjściem jest pójście do pokoju. Bez zastanowienia odeszła, nie kryjąc swojego wstydu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
W następnym odcinku :
- Wielki krok Jess.
- Słodki pocałunek.
- Koniec z lekcjami tańca ?
To i więcej więcej kolejnym odcineczku „Miłość ponad wszystko”
Oceniajcie, komentujcie i radźcie. Przyjmę każdą krytykę, tylko weźcie od uwagę to, że bardzo starałam się, aby fs zostało dobrze przyjęte
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania