Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 27.03.2005, 21:54   #11
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Suzka
Hm...chwila:ja mam zhackowane obiekty (czyli obrazy dające "energię") i kilka obiektów typu "buyable"...czyli ze muszę to wszystko wywalać!? ;( Oł noł...a chwila,może ja jednak jeszcze raz sprawdzę, czy nie mam tej opcji a jeśli nie mam, to rozumiem, muszę te wszystkie obiekty odinstalować, tak?...a jesli potem je znów zainstaluję, to bedzie wszystko dobrze?????Jestem w czarnej rozpaczy...te "buyable" i ptacha (no tak zapomniałam o nim) to jeszcze, ale nie te obrazy!!!!I...no tak przecież ja coś jeszcze mam...takiego hacka...muszę go usunąć...usunę go i powiem wam, czy wszystko już dobrze ;( ... :1smutny: dzień sądu nadszedł... ;( ;( ;( ;(
Dlaczego tak chcesz zostawić te obrazy?? Przecież da je sie zastąpić... Wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled ptrue/false], klikasz z Shiftem na skrzynke i masz tam opcję all ... happy (nie pamiętam, na tym forum jest poradnik do tego kodu). Jest to lepsze, gdyz mozna poprawiać chumor jak się jest np. w pracy (nie treba przerywać czynności).

Jak nie będzie tej funkcji, to spróbuj za pomoca tego kodu uszczęśliwić sima ok. 1,5 h przed wykładem. Jak sam nie pójdzie, tzn, że jest coś nie tak. Nie musi być to wina patchów itp, może być także przedmiotów, które nie działaja NS. Najlepiej jest usunąć cały dowlands, a jak nie chcesz, to za pomoca jednego programu (do m.in. do sprawdzania domów, czy nie maja hacków) wybrać fryzury itp (makijaże), oraz podłogi isciany i je zostawić, a resztę usunąć.

Nie próbuj tego ponownie wgrac, bo wtedy nic się nie zmieni... Znowu nie będzie działac...
Mam nadzieję, e coś z tego rozumiesz...
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania