![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nowa wersja! Lepsze życie dla niektórych! Przeczytaj koniecznie druga wersje „Gdyby nie to”
Plakacik: ![]() Spis Treści: Odcinek 1 (niżej) "Wyjście z Więzienia" Odcinek 2 "Moi kochani" Odcinek 3 "Ja ci dam herbatkę!" Odcinek 4 "Ty kujonie" Odcinek 1 " Wyjście z Więzienia" ![]() Jak codziennie dzień w więzieniu zaczynał się ponuro lecz ten był inny .Z samego rana młoda policjantka (no już nie taka młoda 15 lat też przybyło ![]() -Pani Karolino. Dzisiaj wychodzi pani z więzienia do rodziny. -Ja? Naprawdę? W końcu po latach moje największe życiowe marzenie się spełniło! – Karolina wypuściła łezki szczęścia. ![]() -Dziękuje kochana! – krzyknęła z radości Karolina i przytuliła panią policjant. -Proszę bardzo. Odsiedziała pani swoje. ![]() -Proszę panią! – Krzyknęła za nią policjantka -Tak? -Jest też smutna wiadomość. -Jaka? – Zapytała zdenerwowana Karolina. -Pani ma raka. Ostatnie badania wykryły ,że ma pani raka który za miesiąc panią zniszczy. – Policjantka była smutna i wyszła. Nie mogła się na nią patrzeć. Smutno jej było ,że to akurat ona musiała jej to powiedzieć. -A .. A .. a .... ale... j... ja ... m ... miałam być szczę... śliw .. aa.... – wyjąkała Karolina płacząc. ![]() -A ja? – zapytał Darek. -Ty? Ty jeszcze siedzisz! – Oznajmił policjant. -Co? Ta s**a wyszła a ja? – Darek zaczął klnąc i wyzywać Karolinę. Nie był zadowolony ,że ona już wyszła a on musi jeszcze siedzieć. -Chcesz żebym ci przedłużył karę? Zostało Ci dziesięć lat. Karolina wyszła teraz bo ona go nie postrzeliła. – Powiedział policjant wychodząc. -A to menda! Sama mnie w to wpakowała a pierwsza wyszła. No wiecie co? Ej ty wracaj tu! Jeszcze nie skończyłem.. I znów jestem sam... – Powiedział ze smutkiem Darek ![]() -Muszę teraz znaleźć rodzinę i przeprosić ją za wszystko co zrobiłam. Miejmy nadzieje ,że mi wybaczą. Ale ja się boje...Dobra raz kozie śmierć. Idę do nich! – Mówiła w myślach Karolina i poszła. ![]() Gdy Karolina dojechała nie zobaczyła nic prócz gruzów i podrośniętych terenów. Nie wiedziała gdzie jest jej rodzina. Zobaczyła idącą kobietę. Karolina pobiegła do niej i zapytała: -Wie pani może co tu się stało? Stał tu piękny duży dom. – Mówiła Karolina do kobiety. -Ach tak. Mieszkała tu nie jaka rodzina Kortanowskich. Wyprowadzili się na Aleje simową 50. – Powiedziała uśmiechnięta do Karoliny starsza kobieta. -Dobrze dziękuje. Dowidzenia. ![]() Gdy Karolina doszła do domu dokładnie sprawdziła adres. Gdy zapukała wyszła starsza kobieta. -Dzień dobry. Czy mieszka tu Arek Kortanowski? – Zapytała Karolina. -Tak to mój mąż. – Odpowiedziała Kobieta. Koniec części 1 „Gdyby nie to 2” Czy Karolina wejdzie do środka? O tym dowiecie się w drugim odcinku (no i więcej ![]() Ostatnio edytowane przez Binek : 08.04.2005 - 17:19 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
fasola nie rośnie!!! | tyska | The Sims 1: Rozszerzenia | 13 | 18.12.2004 19:48 |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |