|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który Bohater spodobał ci się najbardziej?? | |||
Julia (główna bohaterka) ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.28% |
Harold (wiecznie pijany mąz) ![]() |
1 | 2.13% |
Bartek (nowy chłopak) ![]() |
4 | 8.51% |
Kasia (koleżanka Juli) ![]() |
2 | 4.26% |
Karol (mąż Kasi) -P |
1 | 2.13% |
Maciek (syn Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Liliana (córka Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Pan Heniu (jeździ śmieciarką) ![]() |
25 | 53.19% |
Lekarze ![]() |
0 | 0% |
Policjanci -P |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam wam nowe FS „Ucieczka z własnego domu”
Plakat: ![]() Spis treści: Odcinek 1 „Ucieczka” Niżej!! Odcinek 2 "Miłość od pierwszego wejrzenia" Odcinek 3 "Pierwszy raz" Odcinek 4 "Długi pocałunek" Odcinek 5 "Harold powrócił" Odcinek 6 "Jestem w ciąży" Odcinek 7 "Piękna Noc" Odcinek 8 "Gdyby nie Heniu" Odcinek 9 "tylko nie to!Proszę! Odcinek 10 "Tam było pięknie..." Odcinek 11 "Pogrzeb" Przedstawienie postaci: ![]() Główna bohaterka Julia. ![]() Jej córka Liliana. ![]() Jej syn Maciek. ![]() Mąż Harold. ![]() Koleżanka Kasia ![]() Mąż Izy Karol. ![]() Brat Karol , Bartek ODCINEK 1 „Ucieczka” ![]() -Nie krzycz na Liliane!! –Krzyczała Julia do męża. -A to czemu? Zabronisz mi? – Mąż Julii miał władze nad domem. Bił ją nawet przy dzieciach. - Zgłoszę Cię na policje! – Krzyknęła wychodząc z łazienki. ![]() Harold poszedł za nią. Gdy Julia łapała za telefon Harold uderzył ją w brzuch. - Nigdzie nie zadzwonisz! Chyba ,że sam ci pozwolę. – Mówił uderzając ją jeszcze raz. - Jesteś okropny! – Wyjąkała Julia. - Dzisiaj śpisz ze mną! – Krzyknął wychodząc z pokoju. - Chyba śnisz! Nigdy nie będę spała z tobą. Mogę spać na podłodze lub na dworze ale z dala od Ciebie! – Krzyczała Julia lecz mąż jej wogle nie słuchał. ![]() Harold zaczął znowu pić. Po godzinie był już pijany i poszedł do Julii. Zaczął ją całować. - Przestań jesteś pijany! Zostaw mnie! RATUNKU! – Krzyczała Julia ale nikt jej nie słyszał ![]() - Nie będziesz mi mówiła co mam robić! Jak pamiętasz to ja rządzę w tym domu! – Mówił Harold do swojej żony. - Już niedługo będzie inaczej. – Wyszeptała Julia. ![]() W nocy Julia spała z dziećmi. Gdy rano wstała Harold krzyczał. -Gdzie śniadanie do cholery?! Julia wzięła wazon i poszła do kuchni. -Kochanie! Odwróć się patrz co zrobiłam!. Gdy Harold się odwrócił dostał wazonem po głowie i upadł na ziemię. ![]() Julia szybko weszła do pokoju dzieci i wykrzyczała: - DZIECI! UCIEKAMY! -Ale.. c się stało z tatą? – Zapytali. - Potem wam powiem. Nie przebierajcie się uciekamy! KONIEC ODCINKA 1 Ostatnio edytowane przez Binek : 14.04.2005 - 15:57 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |