|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje FS? | |||
1 - co to w ogole jest?! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 9.72% |
2 - z ledwoscia, ale udalo Ci sie zdobyc pozytywna ocene |
0 | 0% |
3 - popracuj nad nim |
2 | 2.78% |
4 - nawet, nawet... |
18 | 25.00% |
5 - bardzo fajne, przyjemnie sie czyta! |
19 | 26.39% |
6 - kiedy nastepny odcinek??? |
26 | 36.11% |
Głosujących: 72. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
ODCINEK 3
![]() - Chyba żartujesz! Nie będę odbijać chłopaka mojej przyjaciółce! Niby dlaczego mam ci wierzyć?! – wykrzyknęła z oburzeniem Clara. - Ciiii… Nie tak głośno! Nie musisz mi wierzyć, ale możemy o tym pogadać później jeśli masz ochotę. Spotkajmy się w parku dzisiaj o 18:00. Wtedy wszystko ci wytłumaczę. - Pomyślę nad tym… - Będę na ciebie czekać… Pa! – powiedziała Georgina i ruszyła w kierunku drzwi. - Już idziesz? – zapytała Monika. - Tak… Mam jutro ważną klasówkę z matmy i muszę się pouczyć… - Ok. To na razie! ![]() Monika nie do końca uwierzyła Georginie, bo przecież od kiedy ona się przejmuje jakąś klasówką? „Jednak cuda się zdarzają” – pomyślała. - Za chwilę przyniosę mój najnowszy wyczyn kulinarny! – wykrzyknęła z entuzjazmem Monia. - Eeeee… Wiesz co… Ja też już muszę lecieć… Późno się zrobiło – wykręcała się Clara. - No co ty? Jest dopiero 17:00. - Ale ja… mam dzisiaj ważne spotkanie… - Randka? Ok rozumiem… - Randka?! Nooo… można to tak nazwać… - To pa! ![]() Monika zostawiła jedzenie w kuchni i udała się do swojego pokoju. Jak to zwykle bywa u włączyła komputer. - O e-mail od Nick’a! Jupi! Ciekawe co napisał? Monia zaczęła czytać wiadomośc. Nagle poczuła „motylki” w brzuchu. „Siema Monia! Tak sobie pomyślałem, że może o 18:00 wyjdziemy gdzieś razem? Sorry, że napisałem mail’a a nie sms’a, ale wczoraj ukradli mi komórkę… Znam fajne miejsce w parku… Zresztą co ja Ci będę gadał sama się przekonasz jeśli ze mną pójdziesz ![]() ![]() -Ojej już 17:20! Zamiast odpisywać na mail’a zadzwonię do niego… No tak, zapomniałam, że zwinęli mu komórkę… Hardluck… Ale przecież mam jego numer domowy! Tylko gdzie położyłam mój notes… O! Już znalazłam! ![]() Monika podbiegła do telefonu jak szybko tylko umiała. Wykręciła numer… - Nick? - Tak to ja… - odpowiedział chłopak. - Dzwonię, bo… Chciałam ci powiedzieć, że… - Że się zgadzasz? - O właśnie! - Ok. Przyjadę po ciebie za 20 minut. - Będę czekać. Pa! - Pa! ******************************** W następnym odcinku: - Czy Clara spotka się z Georginą? - Czy Monika i Nick zastaną Clarę i Georginę w parku? - Czy Georgina przekona Clarę do niecnego planu? PS. Sorry, że taki krótki odcinek...
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|