![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc poszukuję kilku rzeczy. Aby nie robić afery typu 'takich tematów było mnóstwo' to dodam, że przeglądałam wyszukiwarkę. Trochę rzeczy znalazłam. Podajmy np. fontannę, albo nie chce się ściągnąć albo działa tylko w NS.
No i jeszcze okap. Taki co jest na modthesims jest... powiedzmy... nie podoba mi się. Ciuchy/Skiny 1. Koronkowa bielizna 2. Jakaś ładna czapeczka dla nastolatki 3. 'Biedne' ciuchy 4. Piękne (naprawdę piękne, bo wszystkie jakie znalazłam są ble) suknie ślubne Domy\Parcele 1. Centrum Handlowe, bardzo nowoczesne (najlepiej umeblowane) 2. Willę ze ślicznym ogrodem 3. Zamek typu Hogwart 4. Dom prywatny z mini wodospadem, kamieniami podobnymii do tego, który nie tak bardzo dawno przedstawiła Justa. 5. dom, który nadaje się na wesele (toalety, kuchnia, duża sala 6. Szkoła - tylko nie z thesims2.ea.com . Przedmioty 1. Lustro na całą ścianę 2. Jakieś ładne kwiaty w wazonie 3. Nowoczesną kuchnię (inną niż dotąd pdawane) 4. Arkochol 5. Balony na ścianę 6. Zegat ścienny 7. Okap 8. Namioty - nie szalasy tylko namioty N-A-M-I-O-T-Y 9. Wszystko co związane ze szkołą. Makijaz/wlosy/okulary/oczy/tatulaze 1. Rózowe i morskie oczy 2. Blyszczaca szminka 3. Rude, proste wlosy siegajace do ramion 4. Okulary przeciwsloneczne 5. ladne naklejki kolo oczu Lista będzie edytowana, jeżeli mi się coś przypomni lub znajdę coś właściwego. Ostatnio edytowane przez Aga:-) : 25.06.2005 - 10:33 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|