![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawienie postaci:
W rolach głównych: ![]() Główna bohaterka Patrycja. ![]() Główna bohaterka Laura, córka Mariny. Role drugoplanowe: ![]() Opiekunka, Pani Elwira. ![]() Marina "Aniołek". Najlepsza koleżanka Pati. ![]() Dziecko Patrycji, Aneta. ![]() Policjantka Basia. ![]() Policjant pan Hubert. Odcinki: 1 niżej Odcinek 2 Odcinek 1 "Ktoś" ![]() Była 16:00. Patrycja szybko zjadła obiad i poszła do Elwiry. - Pani Elwiro! - Krzyczała. - Co chcesz złotko? - Zapytała z uroczym spojrzeniem. - Czy zaopiekowała by się pani dziś na kilka godzin moim dzieckiem? Jestem umówiona na spotkanie. - Och oczywiście! - Spojrzała jeszcze raz na kobietę i obdarowała ją miłym spojrzeniem. ***** ![]() - Laura! Laura! Idę dziś na spotkanie z koleżanką. Bądź w domu dobrze? - Mówiła Marina. - Ech.. nie chce mi się siedzieć cały czas. Wyjdę sobie na chwilkę. Ok? -Dobrze , dobrze. Ja lecę, Pa. - Podeszła do nastolatki i ucałowała w policzek. ****** ![]() Przechodziła koło domu koleżanki i ujrzała ją na dworze. - Ej y! Ty tam! - Zaśmiała się. - Ha. Co się spóźniasz? - Dopytywała ją koleżanka. Dobra , dobra! Idziemy. Po drodze rozmawiały o zamachu na niewinną fryzjerkę z Miłowa. ![]() - Ze na świecie żyją takie potwory! - Powiedziała ze skrzywioną miną Marina. - Nam też się to może zdarzyć. - Westchnęła. - O to tu. Restauracja u Maurycego. Jaka nazwa hihi. - Zaśmiały się obydwie. - No lepsza nazwa niż "Krewetka w studni". ha ha. - Ciągła Marina. Rozmawiały i rozmawiały i dochodziła późna godzina. - No już 24:41. Trzeba się zmywać. Fajnie było raz na jakiś czas się spotkać. - No oby to nie był ostatni raz. - Mam złe przeczucia.. - Mówiła Marina. *********** Marina odprowadziła Koleżankę do domu i skierowała się do swojego. Drzwi były otwarte. - Pewnie Laura nie zamknęła. - Myślała. Laury w domu nie było. - Jest tu kto? Halo. Zobaczyła drzwi otwarte w toalecie. - O co tu do diabła chodzi? Laura wyłaź z tamta bo dostaniesz szlaban! Weszła do łazienki i od tyłu zaatakował ją jakiś mężczyzna. - Puszczaj mnie! - Krzyczała. - Cicho być! - Odezwał się nieznajomy. Kobieta poznała go po głosie. - RATUNKU! - Krzyczała. Mężczyzna zakrył jej usta i zaczął topić. Kobieta nie mogła złapać oddechu. Wiedziała kto chce ją zabić , ale za co? koniec odcinka 1 w następnym odcinku: Co się stanie z Mariną? Gdzie jest Laura? Ostatnio edytowane przez Binek : 11.07.2005 - 09:18 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|