![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niedawno stało mi się coś takiego: Ściągnełem sobie sklep, który był przeznaczony do otoczenia dla studentów. No, ale można było go postawić w zwykłym otoczeniu, więc go postawiłem. Pojechałem sobie tam rodzinką (2 dorosłych i 2 dziadków) kupuje, gram na tej parceli, aż nagle wyskakuje w rogu komunikat "Marysia ma wykłady za godzinę" Marysia jest staruszką! Więc po co jej wykłady! Nie zwróciłem na to mniejszej uwagi, ale po chwili wyskoczyło to samo i to na dodatek dla każdego! Dla dorosłych i dla dziadka! Myślę sobie: "No dobra! Kończe grać i wracam do otoczenia". Każe jechać simom wracać do domu, ładuje się rodzinka jak zwykle... No tak, ale ładuje się już godzinę! Zrestartowałem komputer, włączam grę, szukam mojego otoczenia, a tam guzik! Jest widok Otoczenia Studenckiego! Włączam je, łąduje się i wyskakuje: "Działanie programu zostało itp..." Na szczęście miałem kopię zapasową otoczenia, więc ją podmieniłem ze starą i jest ok. Ale chcę się dowiedzieć co się stało? Dlatego proszę o pomoc.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|