|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy Shane i Patricia po tym co się zdarzyło będą razem? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 50.00% |
Nie |
2 | 50.00% |
Nie wiem , trudno powiedzieć |
0 | 0% |
Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To jest moje first FS
![]() ![]() A oto plakat (Plakat został zrobiony przez MIMI za co wielkie dzięki ![]() ![]() Odcinek 2 str.3 Odcinek3 str.6 Przedstawienie postaci: ![]() Patricia Moore -Tytułowe, brzydkie kaczątko. Jest niezbyt ładną dziewczyną ale za to bardzo sympatyczną i miłą. Jej najlepszą przyjaciółką jest Amanda a przyjacielem Shane. ![]() Shane Westmor - Bardzo przystojny brunet o brązowych oczach. Od dawna podoba mu się Patricia mimo iż ona nie grzeszy urodą. Shane patrzy na wnętrze dziewczyny a nie na jej urodę. Ma szaleńcze powodzenie u dziewczyn ale jest wierny tylko jednej. Chce być kimś więcej niż tylko przyjacielem Patrici. ![]() Dean Hevon - Przystojny blondyn o niebieskich oczach. Zarozumiały i wredny chłoptyś (narcyz). Zakochała się w nim Patricia ale on się z niej tylko wyśmiewa. Ma dziewczynę podobną do lalki Barbie- Sabrinę Houston. ![]() Amanda Willson -Bardzo ładna przyjaciółka Patrici. Zawsze ją wspiera w trudnych chwilach mimo iż nie podoba jej się to, że Patricia kocha się w Deanie. Wpada jednak na pomysł i dzieli się nim z Shane’m. Pomysł, na który Patricia nigdy by nie wpadła... ![]() Sabrina Houston -Piękna, zarozumiała, wredna, mściwa i w wyglądzie przypominająca lalkę Barbie dziewczyna Deana Hevon. Nienawidzi Patrici za to, że Shane, z którym chciała być kocha tylko Patricię, i że jest ona zakochana w jej chłopaku. Odcinek 1 Mam na imię Patricia. Jestem nieśmiałą i brzydką dziewczyną. Mam wspaniałą (i piękną) przyjaciółkę Amandę oraz wspaniałego przyjaciela jakim jest Shane. Od bardzo dawna kocham się w Deanie Hevon pięknym, niebieskookim blondynie. Ale mam dwie przeszkody: 1. Jestem zbyt brzydka dla Deana, 2. Mam wielką rywalkę: Sabrinę Houston, która jest po prostu więcej niż śliczna ![]() ![]() - Hej Shane! -O, to ty Sabrina... -A kogo się spodziewałeś? -W sumie to nikogo -No bo widzisz chciałam ci powiedzieć, że od dawna mi się podobasz... -Oh naprawdę? -No i wiesz...Co ty na to żebyśmy byli razem?- spytała się powoli delektując się każdym wypowiedzianym słowem. Myślała, że Shane strasznie się tym ucieszy tak jak każdy inny chłopak ale on odwrócił się w jej stronę i powiedział: -Przykro mi Sabrino ale ja kocham inną Sabrinie opadła szczęka: -Ha, tą brzydulę Patricię?!! Jak można ją kochać?!! ![]() Wydzierała się Sabrina: -Przecież ona wygląda jak wrak człowieka!! Ja natomiast jestem śliczna. Shane cały czerwony ze złości wykrzyczał: -Chyba głupia!!! I nie waż się mówić tak o Patrici!! Jest o wiele bardziej piękniejsza od ciebie!! Tego już dla Sabriny było za wiele: -Chyba muszę ci kupić okulary ślepaku!! -Nie musisz. Widzę doskonale! Dziewczyna popatrzyła się na niego i nie dając po sobie poznać, że przegrała z głupią brzydulą powiedziała słodko: -Jeszcze do mnie przyjdziesz Shane. Jeszcze przyjdziesz. -Chyba w twoich snach. Odwarknął Shane. Koniec odcinka 1 Ostatnio edytowane przez Chantal : 30.08.2005 - 10:43 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|