|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
12 | 63.16% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 21.05% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 5.26% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 5.26% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zdecydowałam się wam pokazać moje pierwsze FS z TS1. Proszę nie obniżajcie oceny za to że nie mam TS2
![]() ================================================== ======= "Do dwóch razy sztuka" Odcinek 1 ![]() Dwunaste urodziny Dawida. Przyszli przyjaciele chłopca i kilkoro dorosłych. -Sto lat sto lat!- śpiewali chórem goście. -No Dawid zdmuchnij świeczki! -krzyknął kolega Dawida-Piotrek. -I nie zapomnij pomyśleć życzenia! - dodała mama. Dawid zdmuchnął świeczki po czym Żaneta podeszła i pokroiła tort. Po chwili wszyscy jedli. Potem Norbert włączył radio i tańczyli. ![]() Gdy już wszyscy goście poszli Norbert zdecydował się powiedzieć o czymś rodzinie. -Kochanie! - Zawołał żonę. -Tak słucham? -Musze ci coś powiedzieć. Niedługo wyjeżdżam. Dostałem awans i muszę jechać do Ameryki. -Słucham? Jak to musisz? Czemu dopiero teraz mi to mówisz? -Żaneta była bardzo zaskoczona. -Sam dowiedziałem się niedawno. To jest dla mnie szansa. Jadę tylko na pół roku. -Pół roku?! -Zobaczysz nawet się nie obejrzysz a będę z powrotem. -Norbert pocieszał kobietę. Dawid przypadkiem usłyszał rozmowę rodziców. ![]() -Tato to prawda?! Wyjeżdżasz?! Na ile?! -Dawid wypytywał ojca. -Tak synku jadę pracować do Ameryki na pół roku. -Nie jedź proszę! -Ale to tylko pół roku i będę się starał odwiedzać was co miesiąc. Jak chcesz to za kilka miesięcy pojedziesz ze mną. -Nie chcę! Słyszysz?! Nie chcę! -Kochanie zobaczysz jak to szybko minie. No już nie płacz. -Norbert pocieszał syna. ![]() Tydzień później nadszedł dzień wyjazdu. Po Norberta przyjechał samochód. -Pa kochanie będę codziennie pisać do ciebie emaile- powiedziała Żaneta po czym rzuciła mu się na szyję. -Postaram się odwiedzać was jak najczęściej. Samochód odjechał, a Dawid stał przed domem i patrzył w długą, prostą ulicę z trudem powstrzymując łzy. ![]() W tym czasie Żaneta zadzwoniła do swojej przyjaciółki Anity. -Przed chwilą odjechał, a jak nie wróci? -Żaneta przez telefon żaliła się koleżance. -Zobaczysz, że wróci przecież obiecał. -Jak ja wytrzymam bez niego te pół rok?! -Wytrzymasz jesteś silna. Dobra kochana muszę kończyć przyjdę do ciebie jutro rano. Pa. ![]() Wieczorem w pokoju Dawida: -Mamo, ale tata wróci prawda?! -Oczywiście, że wróci. -Ale na pewno! Obiecaj. -Obiecuję kochanie. Idź już spać. Ostatnio edytowane przez keysa : 30.10.2005 - 11:43 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Nauczycielka o dwóch twarzach | Kati_Simka | The Sims Fotostory | 1 | 26.08.2005 11:46 |