|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7.04% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
8 | 11.27% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 16.90% |
2 gwiazdki - Zgroza |
15 | 21.13% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
31 | 43.66% |
Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zaczęło się od szóstej klasy podstawowej poznałam miłego chłopaka o imieniu Sebastian bardzo go polubiłam próbowałam się do niego odezawac ale odwagi mi brakowało jak zawsze po budzie poszłam do domu jak zawsze przywitała mnie mama
![]() -Witaj córusiu kochana -Mamo przestań ! -chcesz obiadek może deser nie musisz jeść obiadku -nie i idee do swoje go pokoju PA! Paulina była bardzo ładna istny cud mama ją uwielbiała .Paulina była modelką zresztą bardzo ładną dużo chłopców chciało się z nią umówić a dla niej liczył się tylko Sebastian chociaż nie był piękny Paulina weszła do pokoju wzięła słuchawkę od telefonu i zadzwoniła do przyjaciółki Karoliny -K***** czemu tak długo -tak? -Hej Karolinka przyj do mnie pliska - Ok zaraz będę;] Paulina odłożyła telefon i poprawiła fryzurę ,zeszła na dół -cześć córusiu masz tu 5 dych -dzięki i Paulina usłyszała dzwonek do drzwi otworzyła ![]() -Hej przyjaciółko -O cześć Karolina choć do mojego pokoju dziewczyny podążyły do pokoju Pauliny -Właź! ![]() dziewczyny weszły Karolina usiadła na krześle a Paulina na łóżku -I co -co?! -no kurde umówiłaś się z Sebastianem? -no kurde nie wiesz -sorry ale? -co ale? -Może zrób…………….. co chciała powiedzcie Karolina? czy Paulina umówi Się z Sebastianem? to i więcej w następnym odcinku. już nie długo |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|