|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
5 | 7.04% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
8 | 11.27% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
12 | 16.90% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
15 | 21.13% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
31 | 43.66% |
| Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dziewczyny wsiadły do samochodu prowadziła Paulina
![]() Paulina a ty umiesz prowadzić samochód –zapytała Karolina -No nie przecież ja mam tylko 12 lat! Oh!- krzykała Paulina -Paulina uważaj!!!!!!!- krzyknęła ze strachem Karolina Samochód walnął w słup telefoniczny Karolina ocknęła się. -Co się stało ?Paulina! Karolina wyszła z samochodu i krzyknęła. -Niech ktoś zadzwoni na pogotowie moja przyjaciółka jest ranna -Już dobrze-odpowiedział obcy mężczyzna Karolinę i Paulinem dojechali do szpitala . Paulinę przewieźli do jednego pokoju . ![]() Lekarz ją zbadał i powiedział mamie Pauliny z smutnym głosem -Pani córka będzie się zachowała jak 6-cio latka ok. przez 2 miesiące więc proszę ją tak traktować Będzie bardziej dziecinna i nie może uczęszczać w szkole -Dobrze- odpowiedziała mama Pauliny. Możę pani wziąśc córkę do domu. Mama Pauliny odwiozła Karolinę i pojechała do domu Paulina otworzyła swoje duże oczy popaczyła na mamę I powiedziała -Mamusia? Paczyły tak na siebie choć by się na nowo narodzili tylko było słychać tylko bicie serca Mamy. -Córeczko!!- Krzyknęła z płaczem Stasia Ręce mamy powędrowały po główce Pauliny Mama chciała bym czas zatrzymać na zawsze ![]() Stasia położyła Pauline do łóżka i rozmyślała ![]() -O czym myślała Stasia? -Czy Sebastian się o tym dowie -To i więcej w następnym odcinku Strasznie krótkie bo nie miałam nic do roboty! Komentujcie na pewno na 1 |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|