![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
A ja sie przyzwyczaiłem ze budynki w the sims 2 robione przez maxis'a to cienkie bolki, a tu!!!!
TO BEDZIE NAJLEPSZA CZESC SIMÓW!!!!!!!!!!!! JUP JUP!!!! Witajcie fani simów ! Co to jest? Jakiś H-Mail? Co się stało, gdzie jest Tim? Mam nadzieję, że tak nie myślicie. To ja Hunter, wróciłem aby powiedzieć wam trochę na temat dodatku Własny Biznes, szczególnie o nowych możliwościach budowania w dodatku. Każdy uwielbia tryb budowania! Po pierwsze : markizy. Teraz są w grze! Zobacz na zdjęcie poniżej, które pokazuje naszego nowoczesnego markiza w akcji. Możesz zbudować je na budynku lub jako samodzielne konstrukcje (jak wieżyczki). Najlepszą rzeczą jest to, że możesz zbudować je w wielu kształtach. Do wyboru są nowoczesne, tradycyjne oraz firmowe rodzaje markiz. Nowoczesne markizy: Następnie : windy! Powinniście już wiedzieć jakie one będą, jednak pozwolę sobie wam to przypomnieć. Do wyboru są dwie windy i dwa typy wejść – drzwi oraz połączenie za pomocą szybu. Oczywiście simy będą mogły zatrzymać windę na dowolnym piętrze podczas przejazdu jeśli zajdzie taka potrzeba. Wyjścia z windy będą rozmiarów 2x3. Wyjścia będą mogły być ustawione w każdym kierunku, niezależnie od kierunku wyjścia na niższym piętrze. Windy mają także fajny „bonus”, który od czasu do czasu wyśle sima w miejsce w którym sim uzupełni paski potrzeb. Chcesz trochę niżej ? Oczywiście także będzie taka możliwość. Na poniższym screenie zobaczycie jak winda będzie wyglądać od środka! Wnętrze windy: Trzecia możliwość : pół-piętra! Miałem nadzieję, że nadejdzie w końcu taka chwila. Osobiście zawsze frustrowało mnie to, że wszędzie podłoga była płaska. W rzeczywistym świecie większość miejsc publicznych widzimy wystające miejsca w podłodze, które mają na celu zaprzestanie monotonnego wyglądu pomieszczenia. Dzięki temu narzędziu możecie bez żadnych sztuczek wybudować podwyższone miejsca w środku budynku (wcześniej było to możliwe za pomocą triku opisywanego w poradniku na simpassion.pl). To narzędzie nie spowoduje utworzenia nowego pomieszczenia, lecz dodanie kolejnego poziomu podłogi, więc może być używane na przykład do wystaw. Jestem pewien, że znajdziecie jakieś ciekawe zastosowania tej opcji. Na screenie poniżej możecie zobaczyć przykładowe zastosowanie pół-pięter Pół-piętra w kawiarni: Pół-piętra w domu: W końcu, nowe dachy! Dodaliśmy kopuły, stożki oraz ośmiokąty, które pozwolą wam budować jeszcze ładniejsze domy. Tak jak przy normalnych dachach, po prostu zaznacz miejsce gdzie dach ma się zaczynać, a następnie przeciągnij narzędzie w miejsce, gdzie chcesz go zakończyć. Poniżej zdjęcie domu, które pokazuje przykładowe wykorzystanie kombinacji dachów dostępnych w dodatku. Młyn, który widzicie z tyłu jest nową dekoracja w otoczeniu. Nowe dachy: Nie najgorszy zasób przyborów. To świetny zestaw dla każdego budowniczego. Nasz zespół patrzy w przyszłość szukając realistycznych, eleganckich lub śmiesznych rzeczy, które będą dodane do gry. -Hunter http://www.simpassion.pl/ PS: To co tu zobaczyliście już wkrótce będzie dostępne w sklepach. Narazie! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|