![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teraz ja ;p
WIELKI + dla ciebie że nie używasz tych wklęsłych, debilnych oczu (to znaczy realistycznych ;p bo w nich simki wyglądają jak potwory mutanty ) Jeśmina: Całkiem ciekawa. Szminka mi się trochę nie podoba. Kolor włosów wyróżnia ją od innych. 6/10 Petra: Całkowicie mi się nie podoba. Wygląda poprostu dziwnie: 1/10 Shelia: Sprawia wrażenie takiej delikatnej osóbki. Bardzo ładna 8/10 Piżamka: Kiepska ;p 2/10 Melania: Nie podoba mi się 2/10 Żanna: Użyłaś paskudnego typu oczu. Wygląda jak naćpana 3/10 Amelia: Nie przepdam za tą fryzurą. Ale jest dosyć ładna 6/10 Oksana: Nie podobają mi się jej usta. 5/10 Fabia: Słodkie dzieciątko ;p Ale nie podlega ocenie Kalina: ładniutka. 8/10 Marlena: Wygląda identycznie jak Kalina. Ale jest od niej brzydsza. Jak dla mnei nie podlega ocenie. Iga: Wygląda jak słodka idiotka ;p 6/10 Olimpia: Nienawidzę tej fryzury ;p I sama w sobie jest brzydka. 1/10 Ada: Użyłaś tego brzydkiego rodzaju oczu. Ale w sumie nie jets brzydka 6/10 I wiadomość dla ciebie: Na świecie istnieją nie tylko niebieskoocy xp Niektórzy np. mają brązowe, zielone czy tam piwne oczy. No czowyście racja że większość ludzi ma oczy tego cudownego koloru, ale u ciebie coś za często. Dlatego też wszystkie simki wyglądają identycznie (z wyjątkami). Taka rada na przyszłość ;p Acha. Zapraszam do mojego tematu: Wszystko i nic (..) ;p
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|