|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.61% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 0.93% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 11.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
19 | 17.76% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
69 | 64.49% |
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mama zawsze chodziła smutna więc dzisiaj postanowiłam ją pocieszyć.
-Mamusiu czemu chodzisz smutna? - popatrzała się dziewczynka na swoją,mame ![]() -Sama wiesz kochanie cierpisz tak jak ja po utracie taty. -Mamusiu to było rok temu!!!! Uśmiechnij się proszę - krzykneła dziewczynka Elżbieta odeszła od córki i pomyślała może sobie by kogoś znalazła dobrze,by mi to zrobiło ale się jeszcze zastanowie.Matka usłyszała płacz Piotrka więc do niego szybko podbiegła. ![]() -Mamusiu!!!!Mamo!!!!!-Jąkał się mały Piotrek -Już idę kochanie! Podbiegła też starsza siostra,Piotrka Alicja -Mamusiu on chce się pobawić -Skąd wiesz? -Rozumiemy się oczyma Matka się zaśmiała i poszła do pracy niechcący przez droge wpadła na młodą kobiete. ![]() -Oh przepraszam bardzo- Przemówiła roztargniona Elżbieta -Nie nie to ja przepraszam byłam nie uważna-powiedziała nieznajoma kobieta -Może w zamian przeprosin zaproszę panią na kawę?-Uśmiechneła sie Matka dwójki dzieci Dziewczyna się zgodziła Elżbieta dowiedziała się że,dziewczyna ma 29 lat i ma na imie Sara. Dobiegła 19 Elżbieta położyła dzieci do łóżka, i dalej rozmawiała z dziewczyną.Jednak Sara też musiała iśc więc poszła a pani Elżbieta połozyła się do łóżka. ![]() Alicja wstała z łóżka i pobiegła do ubikacji,i położyła się znowu do łóka spała 30 min i znów się obudziła.Miała koszmarny sen więc położyła się do mamy łóżka i tak spała do rana. o 6 godzinie Alicja musiała wstać do szkoły umyła się zjadła kanapke i mama zaprowadziła ją do szkoły utuliła małego do snu ,nagle zadzwonił dzwonek do drzwi okazało się że to była Sara, Kobieta bez namysłu weszła do domu i się rozebrała i poprosiła o kawę panie Elżbieta jej zrobiła, tak samo jak sobie,i rozmawiały.Tak mijały tygodnie zebrało się 2 miesiące dzieci dobrze znały panią Sare Matka ją polubiła,Pioterak też ją polubił lecz wątpliwości miała do niej tylko Alicja. ![]() Po tych dwóch miesiącach Sara przyszła znowu siadła na kanapie westchneła i wyznała pani Elżbieci o... -Co wyznała Sara pani Elżbiecie? -Czy Alicja polubi Sare? -To i więcej w następnym odcinku! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|