|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 50.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
0 | 0% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 2. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Odcinek 1.
![]() Młody, 26 letni mężczyzna o imieniu Konrad sięgnął po słuchawkę telefonu i wykręcił numer redakcji w której pracował, po chwili usłyszał cieniutki głos sekretarki Wioli: - Redakcja gazety Passage, w czym mogę pomóc? - Cześć Wiola, tu Konrad, mogę rozmawiać z szefem? - O to ty! Już łącze. – odpowiedziała młoda kobieta Chłopak nic nie odpowiedział, nagle w słuchawce usłyszał gruby głos: - Tak słucham. - Dzień dobry szefie, tu Konrad. – chłopak mówił zachrypniętym głosem - Co się dzieje? Jesteś chory?- zapytał mężczyzna - No niestety, i chciałbym wziąć dzień wolnego. - Jeden dzień? Oszalałeś?! Masz tydzień wolnego i już, a teraz przepraszam ale muszę kończyć. ![]() Chłopak skierował swoje kroki do łazienki, już miał do niej wejść gdy nagle zadzwonił dzwonek do drzwi, udał się w stronę drzwi, był ciekawy kto przyszedł, była to Agnieszka, jego przyjaciółka i była dziewczyna. Kiedy Konrad chciał się przywitać ona przerwała mu: -Dzwoniłam do twojej pracy mówili że jesteś chory, więc pomyślałam że wpadnę. - Dobrze że przyszłaś, nie będę się nudzić. – powiedział chłopak który nadal czuł coś do Agnieszki. ![]() Konrad zaprosił dziewczynę do swojego kąciku, który nazywał salonem, podał herbatę i zaczęli rozmawiać, nagle dziewczyna powiedziała poważnie: ![]() - Muszę ci coś powiedzieć … - Tak? – spytał podekscytowanym głosem - Kocham Cię Konrad! ![]() Chłopak pocałował Agę i powiedział : - Ja ciebie też! ![]() Zakochani usiedli obok siebie, dziewczyna powiedziała: - Jest jeszcze coś co chciałabym ci powiedzieć… _______________________________________ I jak? Ostatnio edytowane przez chili : 28.02.2006 - 17:09 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|