![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tytułem krótkiego wstępu...
Zauważyłam,że to dział,w którym najczęściej dochodzi do pierwszych razów.Więc ja też chcę w końcu to przeżyć. ![]() Przedstawiam Wam jeden z moich domów.Domek jest typowo wakacyjny,ale co tam,można i w nim zamieszkać na zawsze, jak to uczynili moi bohaterowie po spędzonych w nim kilku dni urlopu. Domek jest zbudowany na wyspie,dokładnie nad morzem,a jeszcze dokładniej na klifie,może nie spadnie. ![]() BRYŁA ZA DNIA I W NOCY RZUTY: PARTER PIĘTRO A to właśnie rodzina,która spędziła tu wakacje Ok,wejdźmy do środka. ach,te kobiety,znajdą lustro i zaraz się przeglądają ![]() jedziemy stereotypami-kobieta w kuchni ![]() ....a typowy facet-przed telewizorem ![]() ....to rozumiem-poszerzanie horyzontów.... (MAŁY GABINECIK) ...ale tylko dopóki kobieta nie zawoła na obiad.... (JADALNIA NA ŚWIEŻYM POWIETRZU) Przechodzimy na piętro(jest tylko jedno) KORYTARZYK Po prawej SYPIALNIA RODZICÓW oraz GARDEROBA TARAS z widokiem na zachody słońca albo gwiazdy jak kto woli ŁAZIENKA RODZICÓW ewentualnie w sytuacji awaryjnej wszystkich domowników Przechodzimy do POKOJU CHŁOPCA który jak widać uwielbia zabawę w piratów i jego ŁAZIENKI oraz BALKONIKU I to już całe wnętrze.Teraz spowrotem na dół. PATIO w dzień wieczorem można zrobić małego grilla albo pojawią się na nim czarownice i wchodzą w kadr ![]() jak przystało na wakacyjny dom,musi być i BASEN no i została PLAŻA,dzika plaża,schodzi się na nią niej schodkami opalanko,zabawa w piratów a wieczorem... ognisko tylko żeby się nie skończyło tak KONIEC O rany,udało się,oczywiście nie obyło się bez problemów,był nawet falstart,bo trochę techniki i człowiek się gubi,ale się udało,ufffffffff.Dziekuję mamie,tacie,bratu,kotu.....a właściwie aniołom stróżom,którzy tu czuwają. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:48 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|