Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak ocenisz to Fotostory?
6- celujące 5 33.33%
5- Bardzo fajne 0 0%
4- Dobre/Fajne 3 20.00%
3- przeciętne 3 20.00%
2- okropne 1 6.67%
1- strach się bac 3 20.00%
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 27.02.2006, 16:45   #1
ReGiNa
Guest

Domyślnie Zagubieni we własnym umyśle:Wielka tragedia

Zagubieni we własnym umyśle: Wielka tragedia

„Nikt nie jest idealny- pamiętaj o tym, nie każde czerwone jabłko jest dobre”

Plakat:

Oto moje kolejne fotostory. Jest bardziej dojrzalsze i bardziej współczesne. Podobne jak telenowela, no wiecie z każdym coś się dzieje i przerywam w najważniejszej chwili.
Nie do wiary.. Po raz kolejny odważyłam się coś napisać. Wiem ,że nie zakryje dawnych śladów i moich wiecznych błędów, które są nie do poprawienia. Wstydzę się, że tak obaliłam siebie.
Parę razy myślałam, żeby zostawić to FS i nie dawać, ale tyle pracy. Wiem, że to nie jest wcale takie super oceniać FS jakiejś trzynastolatki która nie potrafi pisać, choć mówi, że się starała. Wiecie… Chcę pomocy od Was! Sama sobie nie poradzę. Wiem, nie jestem ideałem, ideałów nie ma. Nie potrafię wspaniale pisać, ale chcę… Wiem ,że może niektórzy sądzą, że ja zaśmiecam forum. Myślcie co chcecie. Przecież to moje życie i moje ośmieszanie się. No cóż, prezentuję moje fotostory… Chciałabym zrobić, żeby była również druga część 2 Ale zobaczymy.. Ale to już wy oceńcie. Fotostory Marzenie nie może być kontynuowane, ponieważ od wakacji mój brat zaczął od nowa robić system i wszystkie inne. Chciałam je dokończyć, miałam już wszystko napisane tylko zrobić zdjęcia. No ale cóż… Dobra koniec , czytajcie.
W sumie to sądzę ,że to FS będzie miało więcej częściej i w ogóle
A tak w ogóle to dziękuje, że odważyliście to czytać. Glosujcie w sądzie, komentujcie, wyrażajcie swoje zdanie.
Przede wszystkim chciałabym podziękować- wszystkim osobą, które kiedyś mnie krytykowały oraz komentujących i czytających.
No to przedstawiam moje kolejne fotostory! Miłego czytania!

PS: Odcinki nie będą co dziennie! Będą co dwa, trzy dni. W weekend mogą być dziennie. Nie poganiać mnie!

Przedstawienie postaci - poniżej
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5

Przedstawienie postaci

Leżąc na trawie wspominała czasy dzieciństwa i ile jeszcze przed sobą ma. Jej imię brzmiało Anabel, choć wołali na nią Ana. Miała długie blond włosy i niebieskie oczy. Z uśmiechem patrzała na świat.
Nie widziała u ludzi wad, jedynie zalety. Nie wytykała błędów i łatwo wybaczała. Marząc o prawdziwej miłości i o wspaniałej przeszłości można marzyć całymi dniami, lecz żeby coś osiągnąć trzeba się zapracować, a nawet poświęcić swój „cenny” czas.

Ten zaś całe życie wkładał w siłę, sądząc że to go uratuje przed tymi złymi. Cały czas trzyma się myśli, że nauka nie jest najważniejsza i to ,że jego rodzice są bardzo bogaci i przyjmie po nich majątek nie musi w ogóle się uczyć, wręcz przeciwnie- leniuchować. Rodzice mieli spór z jego imieniem, aż w końcu uznali iż imię musi nosić po wspaniałym świętej pamięci dziadku- Sit.

Zdruzgotana matka, która ma wielkie serce, siły i jest gotowa poświęcić całe swoje życie całej rodzinie. Kochająca i uczuciowa Andrea.

Pracowity mąż Hubert nazywany przez żonę „Udomowiony kurczak”, który oddał by każdemu wszystko co ma, a sobie zostawił nic.

Egoistyczna i zbyt pewna siebie Luiza, sądząca że „zjadła wszystkie rozumy” , choć tak nie jest. Nie jest ani ideałem, ani najmądrzejsza. Ma się za kogoś kim nie jest. Chce być sławna, a z mężem jest dla pieniędzy.

Zakochany po uszy Syrgiusz, który chce dać swojej żonie wszystko, a swojemu synowi zapewnić wspaniałą przyszłość. Choć nigdy nie jest po jego myśli. Nigdy mu się nie znudzi jego żona-tak twierdzi.

Wtrącający się i wymagający Tol, który uważa, że jego zdanie jest najważniejsze. Mawia, że te czasy to pestka w porównaniu z jego przeszłością.

Uczuciowa i delikatna Helena. Kocha zapachy róż i chce się oddać wiatrowi. Godna przyjaciółka Anabel. Jest zbyt sprytna na swój wiek.

Męczący i leniwy Dawid. Uważa, że jesteśmy wszyscy tylko ludźmi i nie można zbyt dużo od nas wymagać. Kocha dobrze zjeść.

Bardzo uczciwa i pewna siebie Marta. Kocha gotować, ale nie znosi prosić swoich dzieci o pomoc.

Tolerancyjny i spokojny Edi. Sądzi, że ma całkowitą władze nad swoimi dziećmi.. błąd..

Uporczywa i złośliwa Natalia która wybiera sobie sama przyjaciół i uważa że zasługuje na najlepszych.

Obojętny i zdruzgotany Adam- poszukujący miłości każdej płci…

Wszyscy mieszkają w małej mieścinie. Nie leży na mapie, jest gdzieś w dolinie. Nosi nazwę „Ito”. Wielu tam się wychowało i wielu pochowało. Akcja toczy się również w mieście „Czeko”.
Pokrewieństwo- Anabel jest córką Andrei i Huberta. Sit jest synem Luizy i Syrgiusza, który ma ojca Tola. Edi i Marta mają córkę Helenę i syna Dawida. Inne postacie nie mają rodzin albo nie jest potrzeba ich wymieniać bądź wystąpią później albo są postaciami które wstępują raz.

Zaraz 1 odcineczek

Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 10.04.2006 - 20:31
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania