![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiesz co , mylisz się...
Nawet mnie nie znasz i komentujesz kto jaki jest, mnie dziwią takie osoby... O tak ja Ci nie bronię nieczego, a szczególnie do prawa własnego zdania. Ale ty owszem zabraniasz, a to jest nie miłe... Wiesz ja pisze z 20 notek w tym samym temacie ale i tak po 12 godzinach nie pomogło mi wiele osób... A dlaczego ?? NIEWIEM... Chem o czymś powiadomić itd. ale nieee nikt tego nie widzi że potrzebuję czegoś, tylko jak zrobie nowy temat, ja wiem, niechcem zaśmiecać forum i tego nie robię, ale pytanie nie jest takie dlaczego ja pisze to 10 razy, ale dlaczego niema tu tak wiele osób które pomagają, a najbardziej pomogła mi Isi i ona wie po co tu jest, a nie przejmuje się drobiazgami, nie myśli tylko o sobie tak jak ty... No i skoro ty oceniłeś mnie to ja Ciebie i kwita. *Rada dla Ciebie : Pamiętaj !! Nie bądź samolubny ![]() * Bierz przykład z Isi to napewno ktoś Ciebie polubi... Wiesz ja żadko co kogoś nie lubię, ale według Ciebie powinno być TAK jak TY CHCERZ !! I to właśnie jest w tobie wredne. Proszę !! Zmień się a napewno się pogodzimy... *Dla fajnych : Pomóżcie mi ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|