![]() |
#22 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też jestem sentymentalna. Obecnie odbudowuję domostwo mojej simki, którą tak okrutnie gra potraktowała, szkoda gadać :1smutny: Moim skromnym zdaniem, te biznesy, które opierają się na zwykłym handlu, są najłatwiejsze, trudniej z usługami typu fryzjerstwo, prowadzenie restauracji, no ale to wszystko zależy od pomysłu na biznes ![]() Cytat:
No kochanieńki, więc ja robie to tak: spełniam simowi cel życia, by miał stale platynę, wtedy bez przeszkód można używać nagród aspiracji. Spośród nich wybieram to ustrojstwo pod pradem, które jest prawdziwym dopalaczem - sim szybciutko ładuje sobie wsio na fula. I jak mam sima już nieco obcykanego w przedsiębiorstwie, który może wpływać na innych dzięki tubie (klikasz na swojego, wybierasz "Naprzód!"), to on wtedy innym pomaga. Ostatecznie, jak nie wyrabiają, to zwalniam ich do domu i sama prowadze swoim simem interes, jak mu wszystko opada a mi się nie chce do domu jechać, to znów go "dopalam" - dopalacza mam stale w plecaku. Widzisz, ja ze słodyczy to tylko śledzie, kodów używam rzadziej niż zapalniczki (nie palę ![]() ![]() pozdrówki dla wszystkich g Ostatnio edytowane przez goryczka2 : 03.05.2006 - 17:50 |
|||
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|