![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
SPIS TREŚCI:
Odc. 1 - Prolog - poniżej Odc. 2 - Przeprowadzka Odc. 2 - Du Pont Monsanto Dobra, nie będę się rozpisywać. Victor Thypnick jest właścicielem sieci sklepów. Jest bardzo bogaty. Jest też od dziecka rozpieszczany przez swoich rodziców. Rzucił edukację w czasie gimnazjum. Po śmierci rodziców przeprowadził się do Dziwnowa. Dom obsługują roboty: jego roboty to: Damian (do rozrywki), Vicus (odpowiedzialny za samochód oraz ogród), Tinpleyau (kucharz) i Vincent (sprzątacz). -------- ![]() - Doskonale, Damian! To która jest godzina? ![]() - Coś około 22:00, panie Thypnick. - Doskonale. Może uda ci się wyrównać? Jak narazie bardzo mocno wygrywam. Victor i Damian (jeden z jego robotów) grali w bilard w pokoju gier. - Damian! Idę do miasta. Zajmij się domem, wyrażam się jasno? - Oczywiście, panie Thypnick. Victor wyszedł więc z domu i kierował się w stronę samochodu. - Ekhm... gdzie mój wóz!? - krzyczał. - VICUS! Jesteś odpowiedzialny za mój samochód. Logicznie mi wyjaśnij, co z nim jest!? A raczej czemu go nie ma!?! - Eee... panie Thypnick, widzi pan... ![]() - Co? - Bo, samochód... sprzątacz Vincent musiał jechać do miasta po środki do mycia. Miał stłuczkę, samochód jest... - Idź już lepiej! DAWAĆ MI TU VINCENTA! - Tak, panie Thypnick? - ODŁĄCZAM CI ZASILANIE! ![]() - Och, to bezczelność! Ja chcę mój samochód! Muszę tu zostać! PS. Wiem że to krótki odcinek. Wybaczcie mi. PS2. Czy pisać dalej? To moje pierwsze FS... Ostatnio edytowane przez Vivatte : 19.05.2006 - 17:23 Powód: Chciałem sprawdzić jak zrobić sondę po wysłaniu tematu. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|