![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To było w dodatku Balanga. Moja simka zaprosiła gości i wszyscy usiadli przy ognisku (w nocy). Kazałam jej opowiadać historie o duchach, bo miała wysoką charyzmę. I po pewnym czasie z ogniska wyłonił się duch jakiegoś gościa! Wszyscy simowie rozbiegli się po działce
![]() ![]() Raz, jak zrobiłam przyjęcie, to moja simka puszczała fajerwerki. Wszyscy się temu przyglądali oprócz jednego gościa, który jadł. I go ta fajerwerka trafiła! Potem przyszła Kostucha i wszyscy się jej przestraszyli... Miałam taki dom, w którym mieszkały dwie pary. Jeden facet zaczął flirtować z dziewczyną, która nie była jego partnerką. Ta druga była zazdrosna, więc się zaczęły policztkować itd. i nagle ta druga wyszła z domu w samej pidżamie i już nie wróciła. ![]() A, i raz moja simka pojechała do dzielnicy showbiznesu na sesje zdjęciową, która jej się nie udała. Fotografka nawrzeszczała na nią, obniżył się jej wskaźnik sławy, a ta nagle siada na podłodze i zaczyna ryczeć. Wszystkie paski się na czerwono zrobiły. A następnego dnia Pisano o tym w gazecie! Ostatnio edytowane przez lafilette : 29.08.2006 - 14:16 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|