![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja gram tylko i wyłącznie w Miłowie. Więc tak Morti Ćwir utopił sie w basenie swoich sąsiadów stworzonych przezemnie
![]() Siostry Kaliente jedna z nich ta ruda chyba Nina nie żyje spłonęła w pożarze, jej siostra zaszła w ciąże z Donem i urodziła bliźniaki córke i syna. Balbina dorobiła się wielkiej kasy i wybudowała sobie super chatkę. Jej synowie nie żyją ;( To smutne wiem... Balbinie został tylko jeden syn najmłodszy. Siostry Przyjemniaczek nie żyją. Marysia i Daniel kupili nowy dom i adoptowali dziecko, pogodzili się i kochają się jak nigdy wcześniej. Daniel romansuje oczywiście z każdą kobitką z mojej rodzinki, ale to szczegół... xP Don zaszedł w ciążę za pomocą kodu boolProp i urodził syna Dona Juniora, za pomoca tego samego kodu sprowadziłam do niego tę nastolatke blondynkę Marte Słomke szybko dorosła i została żoną Dona i w tym samym czasie co on zaszła w ciąże urodzili tego samego dnia Ona urodziła córkę Kamile. Marzyciel Darek spokojnie się zestarzał u boku mojej simki, a jego synek Szczepciu zginął (nie pamiętam jak) :wacko: |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|