![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ponieważ gram tylko jedną rodziną w simach to będą tu tylko zdjęcia z tej rodziny. Na szczęście wszystkie simy są wystarczająco ładne, żebym mogła je tu pokazać
![]() 1. Niedawno rodzina się powiększyła, bo na świat przyszedł śliczny Neo (tu w objęciach szczęśliwego tatusia - Davida). Akurat udało mi się go tak fajnie uchwycić: ![]() 2. Chwilę potem tatuś zmieniał mu pieluszkę i jak go podrzucał to też pstryknęłam fotkę: ![]() 3. I w końcu pewnego dnia Neo obchodzi swoje pierwsze urodziny! Za chwilę będą z tatą zdmuchiwać świeczki: ![]() 4. Tutaj już Neo jako małe dziecko na rączkach mamusi. Prawda, że śliczny? I ten jego słodki uśmiech...: ![]() 5. Na tym zdjęciu mama Neo (nazywa się Ania) jeszcze na studiach grająca na gitarze. Jest jedną z najładniejszych simek w rodzinie: ![]() 6. Po studiach David oświadczył się Ani na przepięknym tarasie. Była akurat noc i lampy idealnie oświetlały to miejsce, co nadawało całej sytuacji taki romantyczny nastrój: ![]() 7. To zdjęcie jest z przed kilkunastu simowych lat, kiedy jeszcze David był dzieckiem i akurat w dniu urodzin jego i jego siostry na świat przyszła mała Olivia - ich młodsza siostra. Udało mi się uchwycić taki fajny moment. To zdjęcie jest jednym z moich ulubionych zdjęć tej rodziny: ![]() 8. Trochę starsza już Olivia popisuje się przed tatą swoimi umiejętnościami: ![]() 9. Tutaj akurat spała i kiedy się przekręcała na drugi bok, zrobiłam pauzę w takim śmiesznym momencie: ![]() 10. Tu rodzice siedzieli normalnie w swojej sypialni oglądając TV i kazałam Olivii do nich przyjść i potem nie wiedziałam co z nią zrobić. A że akurat tak fajnie złożyła z tyłu ręce i wyglądało to jakby przeprowadzała z rodzicami poważną rozmowę to zrobiłam zdjęcie: ![]() 11. A tu Olivia tuż po przemianie z dziecka na nastolatka. Ładna wyszła. I ta jej poza (facet z tyłu w czerwonej chustce to David - jej brat): ![]() 12. Olivia po małej zmianie fryzury i ciuchów na randce z dorosłym pracownikiem salonu fryzjerskiego jej mamy. Ładnie wyszli ![]() ![]() 13. No i cóż - Olivia była niestety "niegrzeczna" na randce z Danielem (tak się nazywa ten pracownik) i zaszła z nim w ciążę :con: . Tutaj jak rodzi. Akurat takie ujęcie z góry: ![]() 14. A teraz z innej beczki - na zdjęciu Louise (starsza siostra Olivii i Davida) tuż po urodzeniu małej Michelle. Obie tak słodko wyszły, że nie mogłam nie zrobić zdjęcia. W tle (facet w spodenkach) stoi ojciec Michelle i mąż Louise: ![]() 15. Tutaj Louise (jeszcze jako nastolatka) po zmianie fryzury z długich kręcony włosów na proste krótkie. Widać, że nowy wygląd bardzo jej się podoba (jak wyglądała wcześniej możecie zobaczyć na zdjęciu nr 7): ![]() To na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|