![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hejka!Napewno znacie mnie z opowiadania Smak Sławy.Więc chciałabym prosić jakiegoś moderatora, aby zamknął tamten temat.Tamto opowiadanie było nudne i denne.Ale teraz napisałam lepsze fs.Odcinki narazie mam napisane do szóstego.Dobra najpierw przedstawienie postaci.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() Lara Weller ![]() Hej!Jestem Lara Weller.Mam siedemnaście lat i mieszkam w bogatej rodzinie w Nowym Yorku.Mam mame Jane i ojca Jamesa.Mam również psa Lune.Bardzo lubie się z nią bawić.Co jeszcze lubie?Hmm...a tak!Gadać na gg i tańczyć.Jak każda nastolatka mam przyjaciółki.Rihanne, Beyonce i Ashley.Mam pewien sekret, ale mam nadzieje, że się nie wygadacie.Podoba mi się chłopak o imieniu Richie. ![]() To jest moja mama Jane.Jest najsłynniejszą malarką w całej Ameryce!Swoje obrazy sprzedaje za duże pieniądze. ![]() A to mój tata James.Jest biznesmenem i ma własną firmę JCN.Też zarabia mnóstwo kasy. ![]() No i wreszcie moja ukochana suczka Luna.Cóż więcej o niej powiedzieć?Praktycznie to nic oprócz tego, że jest psem rasowym, ale zapomniałam jak się nazywa ta rasa. ![]() To jest moja psiapsiółka Rihanna.Bardzo lubi śpiewać i chodzić na zakupy. ![]() A to druga moja psiapsióła Ashley.Ona natomiast lubi tańczyć i malować(jakbym skądś to znała). ![]() I ostatnia z naszej paczki Beyonce.Lubi słuchać muzyki i chodzić na zakupy. Stacey Carter ![]() Siemka.Jestem Stacey Carter i mieszkam w Nowym Yorku.Nie jestem bogata, ale też nie jestem biedna.Mam siedemnaście lat.Moi rodzice to matka Juliett i ojciec Eric.Lubie zabawy z moim psem Morrisem,pogawędki na gg i muzyke. Z moimi przyjaciółkami Marią,Amandą i Nicol założyłyśmy zespoł, gdzie ja jestem solistką.Tylko jeszcze nie mamy nazwy dla naszego zespołu.A!Zapomniałabym o najważniejszym!Mam też extra chłopaka o imieniu Rayan. ![]() Moja mama Juliett.Typ wielkiej damy.Pracuje w firmie robiącej reklamy.Mama bardzooo lubi się przeglądać lustze, bo musi być pewna, że fryzura nie jest potargana(a na tym zdjęciu wyszła jak małpa). ![]() Mój tata Eric.Pracuje w biurze turystycznym(on natomiast wyszedł na zdjęciu jak zombie). ![]() I wreszcie najnormalniejszy członek rodziny mój pies Morris.Według mnie jest najwspanialszym psem na świecie.Pies rasy bulterier. ![]() To moja psiapsióła Maria.jak widać dziewczyna lubi zaszaleś, daltego w zespole gra na gitarze. ![]() następna przyjacióła Nicol.Co o niej można powiedzieć?Jest troche dziwna, ale mimo to jest spox.W zespole gra na gitarze basowej. ![]() No i ostatnia przyjaciółka Amanda.Spox dziewczyna, ale ma dziwaczną fryzurę.ja na jej fryz mówie ,,farbowany hełm''.W zespole gra na perkusji. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jeśli chodzi o pozostałe postacie, których nie opisałam to ich zdjęcia i opis ukarze się w odcinku w którym będą występowali. Ostatnio edytowane przez Karima : 30.08.2007 - 08:55 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|