![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chciałabym pisać tutaj rzeczy które potrzebuje.Wiem że pisze dużo ostatnio tematów w tym dziale , ale miałam Reinstalke kompa i wszystkie dodatki poszły ...
Szukałam w wyszukiwarce ale nie znalazłam więc jak są już take tematy to sory. Szukam: -Rzeczy do Garderoby -"Szklanych" ścian , coś podobnego do lustrzanej podłogi tylko na ścianie i takie małe kwadraciki, - Butów jako ozdoba. - Wielkiego lustra do łazienki. - Obrazów z Simami (obojętnie jakimi) - tapet w paski (np.błękitne i niebieske) - Srebrny,biały komputer z kolorową obwódką i płaskim monitorem ![]() - dużego akwarium - Bardzo dużych okien - Gazet do ozdoby - drewnianą lodówke - drewnianą mikrofalówke - "wiszących" krzeseł - Czarnych "przezroczystych" zasłon - Boazerie - berzowych kafelek z wzorkami do łazienki - berzowo - brązowych cegeł na zewnątrz domu (zapomniałam jak się nazywa) - reflektorów - nowoczesnych belek - kręconych schodów - Prostych schodów podobnych do drabiny - talerzy jako ozdoba - suszarek , perfum , mogą być tylko jako ozdoby. - płaskich stojących telewizorów - typowych plażowych akcesori , np.piłka dmuchana i materac. - Łóżek z zieloną poszewką (z nowym Meshem) - Pluszaka pieska - lamp ale żeby światło było zielone. Jeśli znaleźliście takie rzeczy ale płatne to i tak podajcie strony. Narazie to wszystko , jak będę porzebowała czegoś jeszcze to napisze(a napewno coś jecze napisze ![]() Dla każdego punkt reputacji. Ostatnio edytowane przez Janvier : 28.09.2007 - 13:54 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|