![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, bardzo potrzebuję kilku rzeczy i w poprzednich postach nie bardzo moge znaleźć, te przedmioty najlepiej jakby chodzily w podstawowej wersji, ponieważ nie mam dodatków.
Sa to m.in.: >Wieża stereo, jakaś duża >lustrzana podłoga, nie z murano millenium, poniewaz nie dziala. Jezeli jest to tego autora co w jednym z poprzednich postów, ktos chciał lustrzaną ścianę i owa mi działa >ładne, drewniane podłogi i dywany, sciany ladnymi eleganckimi kolorami >meble kuchenne i dodatki typu stojaki na przyprawy, wieszak na recznik, okap, polki nascienne, stoly na 2 i 3 kwadraty +krzesla do kompletu >lampki nocne, stojące i wiszące >komplety do sypialni (szafa, szafki, łóżko) >drzwi podwojne i takie ktore moznaby wstawic do pokoju >okna, od ziemi do sufitu i na dach, bo gdzieś widziałam eleganckie stoliki do kawy >lodówka >ubrania codzienne >firanki, długie do ziemi >laptopy (wiem ze duzo bylo zwiazanych z tym postow, ale te laptopy wymagaly dodatkow ktorych nie posiadam) I to wszystko, z góry ślicznie dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|