![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
sorka że tak długo musicie czekać ale ja mam na głowie naukę angliaka na test i wiele innych waznych zajeć
"Zakochana" odc 6 ![]() ach tak wiem to Marzeny ![]() ![]() jeszcze tylko makijarz ![]() Juz późno , musze biec ![]() Jaki on słodki ! czak na mnie przed domem ![]() powtarzam cały czas w mysli "spokojnie on nie gryzie ![]() ![]() Przywitanie tradycujne ale bardzo miłe ![]() Poszedł zrobić kolację tzn śniadanie :lol: ![]() Bardzo dobrze gotuje tylko co to jest ![]() ![]() Odrobina rozrywki ..... ![]() Skąd on wie ze ja sie denerwuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiekszość pobytu u Marcina spędziłam na sofie , ale nie nazekam ![]() Uwielbiam jacuzii ( niewiem czy dobrze napisałam <_< ) ![]() "rozmowy podtrzymują związek" - powtarzam sobie by nie być zawiedzoną z tego spotkania <_< ![]() i pożegnanie tez takie same ! nudy <_< ![]() gdy powiedziałam wszystko Kasi dała mi taka samą odpowiedź jak Marzena - pewnie ma inną ![]() ![]() Czytaja gazete zobaczyłam życzenia na walętynki od Marcina do mnie ![]() ![]() Potancze sobie troszke by utrzymać formę ![]() ![]() I mała drzemka dla urody ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|