![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Popieram zdanie Poziomk'a Nie ma u nas linkarnii!! I nie ma jak pobierać nowych obiektów. Wertuje się w kółko te same strony...
Faktem jest, ze dużo stron z dobrymi dodatkami do the sims upadło... lub zmieniło swą temetykę tylko na SIMS2. Od czasu do czasu wpadają grupy yahoo na których są jako takie obiekty... Do Adam1995_Winner: Po pierwsze nie będę schodzić na poziom problemu pisania z dużej lub małej małej litery twego nicku bo to dla mnie problem zbyt trywialny... Po Drugie oceniam twoje domki na tle innych znajduących się na forum. Cieszę ze ze powstała sprzeczka bo wszystkie uwagi te trafne i mniej trafne są dla mnie cenne, ALE nie lubie jak ktoś mówi coś na dany temat i nie mając jednocześnie o tym wiedzy. Po Trzecie nie mam powodu by oceniać domki autorstwa Oskikop pozytywnie czy negatywnie. Każda ocena jest subiektywna!! Po czwarte NIE WSKAZAŁEŚ domku z identycznym ogrodem... A ja chciałbym wiedzieć które to domki... Po piąte JEŻELI URAZIŁEM Adam1995_Winner TO PRZEPRASZAM NIE CHCIAŁEM!! A propos linków... Ja nie dodaje linków ze stronami do The Sims do ulubionych, sciągam obiekty z zagranicznych for... Dlatego jest mi trudno odtworzyć linki bo jak już wspomniałem wiele ze stron zakończyło swą działalnośc, a nie każdy ma konto na yahoo. \Dziekuję\za\oceny\ Ostatnio edytowane przez ADRIAN : 23.11.2007 - 12:13 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|