![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do postaci to rozumiem, że możecie mieć problem z rozróżnieniem. Dla mnie one sie różnią. ![]() Omówienie. Izabella Kościdla ma szkielet jaśniejszy i przestrzenie między żebrowe czarne. Tytus jest koloru ekri, kości ma ciemniejsze, opalizujące, żebra jasne, przejrzyste. Teraz możecie śledzić, czy Was nie oszukuję ![]() Co do napisów na zdjęciach sim1, to chciałam aby były takie pomazane i domowe. Cieszę się że jest wam dziwnie, w końcu to Dziwnowo jest. Dam teraz jeszcze jednego maila. Następnego dam za jakieś trzy-cztery dni. e-mail 2 Witaj kuzynie Simbadzie. Jak się czujesz? Widzisz ja się czuję nawet nieźle. Tydzień będzie jak mieszkam w Dziwnowie. Niestety muszę Cię poinformować, że z sąsiadów razem z Kościdlą to nie jesteśmy zadowoleni. Wedle zwyczajów odwiedziła nas już grupka simów. Przyszedł taki jeden muzyk Amadeusz. Cały czas jarzył się do mnie i zapraszał do swojego domu na mini koncert. ![]() Podejrzany on coś jest. Taki niby milutki, a jaki egzaltowany. Kościdlę natomiast napastowała i ciągle jej o okolicy trajkotała simka Lola Kowal. Co mnie interesują inni? Z niejednego pieca chleb jadłem i dobrze wiem, że nie ma co za bardzo angażować się w sprawy społeczne. Jednak wiesz jak jest. Miłym nie zaszkodzi być. Izabella zrobiła jedzonko i razem ze wszystkimi zaczęliśmy się integrować. Dyskutowaliśmy o niczym. ![]() Nawet jak ten Gold zaczął nam pokazywać kroki nowego tańca, to oboje udawaliśmy zainteresowanie. ![]() Najgorszy to ten Waldemar jest. Pajac jeden. Owada mi tutaj udaje i zjadł dużo kanapek, głodomór jeden. Trzeba było dorobić następną porcję. ![]() Goście siedzieli bardzo długo. Było dość sztywno. W pewnym momencie Izabella zaczęła sprzątać. Wiesz to troszkę nie wypada, dom pełen ludu a ona śmieci wynosi. ![]() Głupio mi troszkę było. Zaproponowałem pomoc jednak ona nic się nie odezwała. Złapałem ją za kość ramieniową i powiedziałem. - Nie jesteśmy w Abrakadabrowie Izabello. Skończ z tym sprzątaniem. Kuzynie jej to chyba weszło w nawyk. Dość długo sprzątała po domach i tak ogólnie. - To mnie uspokaja – odpowiedziała i znów zaczęła czyścić wszystko. Nawet czystą jeszcze toaletę. ![]() Kiedy zaczęła zmywać nie wytrzymałem i pomagałem jej. Żyjemy na równych prawach. ![]() Goście chyba zrozumieli, że coś jest nie tak i poszli sobie. Późnym wieczorem oboje udaliśmy się spać, do kącika sypialnianego. ![]() Następnego dnia Izabella założyła za domem malutką grządkę z pomidorami. ![]() Pomagam jej w miarę możliwości. Jednak nie ciągnie mnie za bardzo do prac ogrodowych. ![]() Jak pewnie zauważyłeś kuzynie mieszkamy w jednej izbie. Czasami jest to uciążliwe. Często budzę rano Kościdlę kiedy zaczynam sobie ćwiczyć. ![]() Ona nie narzeka. Robi wtedy śniadanie, które później oboje pałaszujemy. ![]() Finansowo idzie nam dobrze. Odkładamy na nowy dom, który będziemy budować obok tej małej izdebki. Widzisz kuzynie, po części dlatego na razie żyjemy w takich troszkę ciasnych warunkach. Jednak nie przeszkadza nam to zbytnio. Sam dobrze wiesz, że pieniądze to nie wszystko. W życiu ważne są inne sprawy. Ja to wiem i Izabella też to wie. Dogadujemy się jakoś. Fajne czasami jest. Kupiliśmy sobie już nową wannę. Na razie nie mamy miejsca w łazience aby ją tam postawić, więc stoi ona w tej naszej izdebce. Kiedy Izabella zażywa kąpieli ja zazwyczaj obchodzę dom w kółko, lub siedzę w toalecie. Raz przez przypadek wszedłem kiedy jeszcze nie zdążyła się cała umyć. Pisku narobiła, zupełnie tak jakbym po raz pierwszy damskie kości widział. ![]() Uparła się też na papugę domową. Teraz łazi z nią wszędzie po domu. ![]() Drogi kuzynie zbliża się weekend. Izabella zaprosiła simów z Klubu Ogrodniczego. Zamierza się do nich dostać szpanując swoimi roślinkami. Ja niestety pracuję w sobotę, więc już niezmiernie się cieszę na brak wolnego czasu. Kuzynie, to ptaszysko to nawet śmieszne jest. Polubiłem je. ![]() Dobra kończę, bo muszę się wyspać. Napiszę jeszcze Simbadzie. Napiszę na pewno. Ostatnio edytowane przez Anastazja : 23.12.2007 - 13:13 Powód: literówki |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|