![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miłowo:
Tu dużo się nie zmieniło. Dawno w Miłowie nie grałam, więc za bardzo nie pamiętam. Wiem tylko, że Dina wyszła za Mortiego i mieszka u niego. Mają razem dziecko. Aleksander jest nastolatkiem i nie przepada za Diną, bo ta każe mu grabić liście ![]() ![]() Dziwnowo: Dziwak: Paskal- został porwany przez kosmitów i urodził mu się zielony \?/ (nie pamiętam imienia) chłopczyk. ten jako dorosły, ożenił się z jedną simową laską i mają razem dwójkę synów. Mieszkają naprzeciw rezydencji Dziwaków. Sam Paskal zakochał się w sprzątaczce, Genowefie, ożenił się z nią, spłodził 3 córki(Louise- teraz nastolatka, romansuje z kolegą; Laura- dziecko i Lukrecja-niemowlę). Miastowi mówią, że ten Paskal to tylko o łóżku myśli- zboczuch jeden ![]() ~ Waldemar długo nie mógł znaleźć drugiej połówki jabłka, zwłaszcza że miał na utrzymaniu córkę marsjankę Klementyna(teraz żona Kamasza, tego starego, jest z nim w ciąży). W miłości pomogła mu cygańkksa swatka, która zesłała mu jedną dziewczynę. Zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia, zwłaszcza, że była od niego dużo młodsza. Pożenili się i mają synka Karolka, marzy im się córeczka. Muszą się spieszyć ze względu na podeszły wiem Waldka. ~Leszek ożenił się z Blanką Bateryjką i adoptowali Barbarę. nie gram nimi.
Siedem dla władców krasnali w ich kamiennych pałacach, Dziewięć dla śmiertelników, ludzi śmierci podległych, Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie... Ostatnio edytowane przez Nastulka92 : 29.12.2007 - 16:59 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|