![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Odcinek 2
Karolina stala przed dzwiami i czekala..Otworzyl jej Artur...Byl on wysoki,blondyn,elegancko ubrany.. -Wejdz prosze-powiedzialm Artur -Och dzieki, fajne mieszkanie-odpowiedziala Karolina -No nie za bardzo ale o nie dbam, mam dobra prace i nie dlugo bede mial lepsze mieszkanie-powiedzial Artur -Wiesz no...Podobasz mi sie.-Poiwedziala Karolina -Milosc od pierwszego wejrzenia co??-powiedzial Artur -No..Ale..-Powiedziala z trudem Karloina -Wiem ze podobam sie kobieta no i mezczyzna tez..-powiedzial Artur -Umowisz sie ze mna??-zapytala Karolina -Przykro mi jestem zajety, no wiesz praca..-powiedzial Artur -Acha..-posmutniala Karolina-To czesc..Ja tak wpadalm tylko na minutke.. Odeszla wsciekla i zawiedziona,ale wiedziala ze bedzie walczyla o milosc Artura z Natalia..Choc to jej najlepsza przyjaciolka.. Kilka dni pozniej.. Rozmowa Karoliny z Natalia w kawiarne.. -Wiesz slyszalam ze Artur spotyka sie z Adrianem Ćwirem i Sewerynem Pasek-powiedziala Natalia -Tak?? Moze to jego przyjaciele..-odrala z ironie Karolina Nagle Natalia szturchnela Karoline -Ej patrz to przecierz..-powiedziala z trudem Natalia -Artur z Ela Grabowska!!-zdiwila sie Karolina CDN |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|