![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto moje II-gie FS. Jest to co¶ w stylu pamiêtnika... Pisze go nastolatka, któr± zaraz poznacie. FS. nie jest o mnie i nie ma nic ze mn± wspólnego...
Jest to zmy¶lona Historyjka o 4 nastolatków w roli g³ównej. 1 odcinek-poni¿ej. 2 odcinek-<<klik>> 3 odcinek(ostatni odcinek czê¶ci Pierwszej) <<klik>> ********************************************** ![]() Oto JA! Ka¶ka Wojdan.Rozwydrzona nastolatka maj±ca rozterki mi³osne...Bla bla bla... Mam 16 lat...Stracilam ojca i 10-letni± siostrê...Czasami ¿a³ujê, ¿e k³oci³am siê z nimi teraz mieszkam z matk±... Po ¶mierci ojca matka pozwoli³a wbiæ mi sobie w usta kolczyk(moja matka mówi na to badziewie) Bla bla bla... Poznajcie teraz moj± matkê: ![]() Chocia¿ zginêli 2 lata temu to ona ci±gle ryczy... Acha bym zapomnia³a. Na imiê jej Adela(wed³ug mnie imiê staro¶wieckie) Bla bla bla... Jest prawnikiem... Od ¶mierci ojca i siorki pozwala mi na wszyyystko... Pozwoli³a mi ¿eby na wakacje(ca³e 2 miechy) przyjecha³a do mnie Friends z bratem( stary w wieku mojej matki...36 lat stary echh...Starszy o 20 lat oczywi¶cie odemnie i mojej ,,Friendki'')Acha no i przyjad± moi koledzy z podstawówy...S± bli¿niakami... Skoñcz± jakie¶ 17 lat... ![]() No, a oto moja ,,Friendka''. Anka Brodzik. ¦wietnie mi siê z ni± gada... Nie ma kolczyka... A w³a¶nie bym zapomnia³a. Tak samo straci³a rodziców... Mia³a 1 rok... To brachu j± adoptowa³...Nie? Przyja¼nimy siê od 6 roku ¿ycia... Nie no nie mogê... Jak pisze,to mnie TV roz¶miesza... Nie mogê siê doczekaæ kiedy zobaczê Ankê... ![]() No, a to koledzy... Ten,,Blondas'' to Micha³ Góralczyk, a ten obok to jego brat Franek...Ohhh... Jacy oni s± przystojni... W podstawówie podoba³ mi Franko(Franek hehe) Postanowi³am, ¿e jak dorosnê to siê z nim o¿eniê(hihi) ale wydoro¶la³am i zmieni³am decyzjê... Ale mo¿e kiedy¶... Kto to wie... Jeszcze kto¶... A no tak jeszcze brat Anki ![]() Rafa³ Brodzik... Jak na swój wiek... To ca³kiem ca³kiem... Anka mówi, ¿e ma jak±¶ lache na oku... Ale mówi, ¿e nigdy siê nie o¿eni... Kiedy¶ planowa³y¶my, ¿e on z moj± mam... Hahahaha... Ale gdy przyje¿d¿a to tylko lampi siê na moj± star±... No ja nie mogê... I ci±gle prawi komplementy ,, ¦wietnie pani... Pani Adelajd± gotuje...'' , ,, Pani jak zwykle ¶wietnie wygl±da''- my¶la³am, ¿e go pacne... Buahaha!!! No to koniec jutro wam napisze relacjê z I-wszego dnia... O ju¿ widzê Ankê..Ohhh nie mogê siê doczekaæ kiedy wpadne w jej ramiona... Koniec. Zaraz to nie koniec... Chcia³am wam powiedzieæ, ¿e ta Ka¶ka to ona tak gada i to chodzi o to, ¿eby by³o to Nie??I tam by³o nie mama tylko mam... A wiêc 1 odcinek. *********************************************** ![]() No i przyjechali... Moja mam usma¿y³a tostu z serem..Mniammm... (na fotce mnie nie widaæ...No i Rafcia, ale potem przyszli¶my) Rafa³ jak zwykle prawi³ mojej mam komplementy, a moja matka go s³ucha³a... Po zjedzeniu Ja , An oraz reszta bandy(chodzi o Micha³a i Franka) poszli¶my do pojego pokoju... Ohh jak ¶wietnie znowu zobaczyæ siê po latach ![]() ![]() Oczywi¶cie Micha³ siê nie k±pa³... Mówi³, ¿e jest chory. Moja mam w³a¶nie siedzia³a na le¿aku i ogl±da³a Mi³owo..Jeahh... Dosiad³am siê, a potem Micha³. Ja z nimi nie gada³am... Oni dyskutowali o kosmetykach.. Ble ble ble... ¯a³osny temat... Choæ kocham kosmetyki nie cierpie o nich gadaæ... Nie? ![]() Ale teraz co wam powiem( no i co zobaczy³am 1 godzinkê temu) zdziwi was( no i mnie!) Moja mam poraz pierwszy od 2 lat walnê³a strój k±pielowy( Jeahh) Oczywi¶cie pstryknê³am fotkê... Jak by³a z Rafa³em. Ojej Rafa³ek ochlapa³ Mamusie i mamusia(o jojo) wpad³qa jej woda w oczy... Kurcze o ma³o co nie pop³aka³a siê... Ale widzia³am... Znowu p³aka³a... By³a w salonie i p³aka³a... Zrobi³o mi siê jej troche ¿al... Ona by³a taka weso³a... Z Rafa³em... I te chlapniêcie... Ciekawe od czeg... No tak przypomnia³o pewnie jej siê przypomnia³ tata... Bo zawsze siê chlapali w Jacuzzii... Podesz³am do niej i przytuli³am j± mocno i mi tak¿e na oczku pojawi³a siê ³ezka.. ![]() Wieczorkiem pospacerowa³am z Micha³em... No i co zobaczyli¶my przez okno...?? Jak Franko i Anka rozmawiaj± w pokoju... Zaraz szarpnê³am Michcia ¿eby poda³ aparat... -Nie mam.-powiedzia³... -Kurcze.-odpowiedzia³am- Czekaj... Mam komórkê pstryknê z aparatu...-powiedzia³ no i PSSSSSSTRYKKK i po sprawie... Normalnie tak brechta³am siê z tego zdjêcia. Umie¶ci³am je wam... Mo¿e wy uwa¿acie mnie za kretynkê, ale ja z wszystkiego siê brachtam... Mam PlAn... Swatam An z Franko... Ale bêdzie z nich para... Na ca³ego... ![]() Obudzi³am siê o 7:00 zajrza³am przez okno... No cieplutko dzisiaj. Podbieg³am do szafy, poszpera³am i wyci±gnê³am now± bia³± bluzeczkê z kwiatkami i jak±¶ kieckê... Sz³am do kuchni na Breakfast(¶niadanko) i zajrza³am do ³a¼ni(³azienki) jak zwykle ciemno... No ja nie mogê... U nas jest zwyczaj, ¿e w ³a¼ni nie ma oknien.. Popatrzy³am w lustro i uczesa³am siê kitkê, a jeszcze okular(okulary) na ¶³oneczko... <brecht> Idê na ¶niadanie. ![]() Pewnie ciekawi was sk±d biorê fotki... Sama je pstrykam... Ustawiam na samowyzwalacz...Nie? No i pstryknê³am fothê przy ¶niadanku... Oczywi¶cie Rafcio Komplementiumus... Nie? Ja jad³am w milczeniu... Popatrzy³am raz na An raz na Rafcia... To ostatnia fotka... Bla Bla bla... Po ¶niadaniu idziemy Ja An z Franko i Micha³ na pla¿e w Mi³owiê, ale bêdzie zabawa...Mam da nam pe³ny zapas jezdenia, ja wezmê koc, a An pi³kê dmuchan±... Napchali¶my koñcówki omleta w buzie i ¶migamy na pla¿e... JUUUUHUUUUU ********************************************** To koniec next odcinek bêdzie jutro albo w poniedzia³ek ewentualnie we wtrorek... Szykujê siê niez³y ubaw... Z An, Franko, Michciem no i... Przebojowej Ka¶ki Wojdan.... Ostatnio edytowane przez czrna-puma27 : 06.03.2008 - 13:39 Powód: link |
![]() |
|
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|